Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 17. 23:09 - The Cortez

Fekete Pirula (The Black Pill)

A kevésbé ismert 3. pirula. A frusztrált omegahímek kapszulájának hívják, de biztos, hogy csak ők szedik?

pills_by_partsinthefridge.jpg

A Black Pill az egoizmus, a nihilizmus, és az önpusztítás pirulája. Ehhez a filozófiához tömény frusztráció, és általában színtiszta nőgyűlölet kapcsolódik. A Fekete Kapszula gyakran öngyilkossághoz, értelmetlen erőszakhoz, vagy éppen gyilkossághoz vezet. A Black Pillnek olyan hatása van, mintha a fogyasztója örökre a Red Pill haragszakaszában ragadna.

A hülye feministák szerint az összes antifeminista meg amúgy a legtöbb férfi 1-től 1-ig fekete pirulás, pedig a férfiszférán belül az antifeministáknak és a MGTOW-knak csak 1 kis rétege nevezhető black pillesnek. A jól ismert Piros Pirula viszont egyáltalán nem erről szól. Elég belegondolni, hogy 1 Black Knightnál mennyivel coolabb 1 Red Pill vagány.

A Black Pillt legtöbbször a frusztrált omegákkal szokták azonosítani, de bizonyos jellemzői megfigyelhetőek egyes bétáknál, pszichopatább alfáknál (ismertebb nevükön a Dark Triad huszároknál), kamu antifeministáknál (leszámítva a nőgyülöletet), de még agresszív mangináknál (leszámítva az egoizmust) és feministáknál is, csak utóbbi 2-nél a nő helyett a férfi az ellenség.

A kérdés már csak az, hogy melyik a szarabb? A Kék vagy a Fekete?

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9312133977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.25. 17:14:33

Phú, na erről jó lenne egy hosszabb cikk a Férfihangon! Leginkább, hogy néha ott is akad olyan tag (igaz, szerencsére egyre kevesebb), aki összetéveszti a Red Pill-t és a Black Pill-t.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.26. 00:43:23

@Ahasverus: Ott inkább a Blue Pillel tévesztik össze a Red Pillt, úgyhogy erről jelenhetne meg ott 1 cikk.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása