Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. december 24. 16:27 - The Cortez

Párkapcsolatrombolás

Rengeteg nő bassza tönkre más kapcsolatát/házasságát, vagy csak szarik bele más csizmájába. Szóval ez a poszt leginkább a Normális Nőknek fog szólni.

lil_devil_by_holly6669666.jpg

Jól ismert néphazugság, hogy túlnyomó részben a férfiak a gerinctelenek, tisztességtelenek, ők szarják le magasról, ha valaki párkapcsolatban/házasságban él. Ne dőlj be a kamunak! Az igazság az, hogy inkább a csajok imádják más paliját elszeretni, vagy csak megkúratni vele magukat. Sok ribanc úgy gondolkodik, hogy ha neki csak szex kell, akkor jó ötlet foglalt csávóval csinálni, mivel Téged szeret, nem hagy el, ezért hozzá semmiképpen nem fog ragaszkodni. Lehet nem tudod meg és nem szakítotok, de attól még a hátad mögött megaláznak, és 1 darab szarnak néznek. Ne hagyd!

Az a félelmetes, hogy csomó olyan csaj is csinálja, akiből ki sem néznénk. Sok ilyen törtető kurvát általában az sem tart vissza, ha ismernek, vagy ha a barátnőjük vagy. A szégyentelenségük okán persze beindul a hörcsög az agyukban, és azzal mentegetik magukat, hogy nem ők basznak félre, meg különben sem ők tehetnek arról ha valaki átkúrja a párját. És azt hiszik ezzel minden meg van magyarázva. Van pofájuk pozitív színben feltüntetni a primitívségüket, és lelkiismeretfurdalás nélkül baszni a pároddal! Rosszabb esetben Téged kezdenek el a hátad mögött hibáztatni!

Ez az egész azért is kurva felháborító, mert megtehetnék, hogy több 1000 MGTOW pali közül válogassanak kedvükre, de nem teszik, mert a hülye picsáknak az elérhetetlen kell, mert az olyan izgalmas, főleg ha már foglalt.

Boldog, Párkapcsolatmentes Karácsonyt Mindenkinek!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7812071525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása