Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. december 19. 17:32 - The Cortez

Kék Pirula (The Blue Pill)

Ez az a sokat szidalmazott, kiirthatatlan agymosás, nevelés, irányzat, gondolkodásmód, amiben a legtöbben felnövünk. A Kék Pirula a legkártékonyabb drog: évente több 1000 férfit, nőt, családot, párkapcsolatot és házasságot vág tönkre nyugat-szerte. A kék kapszula termeli ki a társadalom ostobábbik részét, ami aztán továbbterjeszti a szert, de nem kell aggódni, létezik ellenanyag!

Az ellenszer nevét nem nehéz kitalálni, úgy hívják: Red Pill. A Blue Pill a tömeg által elfogadott és erőltetetten hangoztatott mainstream agymosás, a Red pedig a valóságra és az igazságra rávilágító alternatív LNkultúra. Az emberiség nagy része gyerekkorban találkozik először a Kékkel. Még a normális szülők is gyakran a tipikus kék pirulás hülyeségekkel tömik tele kölykeik fejét, mivel őket is ebben a szellemben nevelték fel. Ebben a korban felbukkannak olyan hazugságok, mint a szerelem és az igazi. A fiúkat átverik azzal, hogy a lányoknak kedvesség és szeretet kell. Az ősök ekkor még nem is gondolják, de fiaik később részben ezek miatt a kamuk miatt fognak hatalmasakat csalódni. De nem csak a srácokat, hanem a lányokat is rendesen átkúrják. Őket a herceggel, meg a fehér lóval hülyítik, melynek következménye a rengeteg 30-as, 40-es macskás szingli, és a sok örökké válogató, irreális elvárásokkal rendelkező nőszemély. Mind2 oldalon általában depressziós felnőttkor a végeredmény.

Óvodában és a suliban még több baromsággal szembesülnek a kölykök. Oviban már megkezdődik a 2-ős mérce és a fiúk manginává nevelése. Azt tanítják nekik, hogy a lányokat semmilyen körülmények között nem szabad bántani, még akkor sem, ha ok nélkül rád támadnak, míg a lányokat arra bátorítják, hogy nyugodtan üssék-vágják a fiúkat, még akkor is, ha amúgy nem érdemlik meg. A lányok azt is megtanulják 1 életre, hogy sírással mindent elérhetnek, mindenki a védelmükbe fogja venni őket. Persze a fiúkat jól lekúrják a frusztrált óvónők, ha sírni merészelnek. Az elemiben ezek a tendenciák tovább folytatódnak, de ott már valamivel egyenlőbbnek tekintik a 2 nemet.

A média megállás nélkül, szintén a kék pirulás ökörségeket szajkózza. A kerrádiók és a lemezcégek a mai napig ontják magukból az undorítóan nyálas, szerelmes slágereket, Hollywood meg a hiteltelen, életszerűtlen, erőltetett és hazug romkomokat, amiket a kék pirulás tömeg sorra megnéz, és kurva jól szórakozik rajta.

A Kék Pirula kéz a kézben jár a konzumidiotizmussal. Sok hasonlóságot mutat a tradkon szemlélettel, de még valamennyire a liberális prolisággal, a PC-vel és a modern feminizmussal is. Kulcsszavai a fentebb említetteken kívül: a bizalom (a Blue Pill a „kapcsolat alapja a bizalom” című alapmondatával rengeteg ember életét keserítette már meg, kibaszott sok családot és házasságot cseszett már tönkre), párkapcsolat, házasság és kis mértékben a pozitív gondolkodás is. Szitokszavai: féltékeny, rosszindulatú, irigy, gyűlölködő, frusztrált. A beteg filozófia célja, hogy a férfiakból engedelmes, bólogató, tejelő manginákat csináljon, a nőket pedig gátlástalan hipergámiára, válogatásra, és gold diggerkedésre buzdítsa.

A kék pirulás tömeg feltételeket szab az embereknek, és fasiszta módon elvárja azokat, még akkor is ha már korábban pofára esett a Kék miatt! Olyan dolgokba ugat bele, amihez az égvilágon semmi köze nincsen (pl: ismerkedés, párkapcsolat, családalapítás stb.), és mint 1 diktátor keményen kirekeszti azokat, akik az 1000-szer megbukott világnézetétől eltérően merészelnek gondolkodni (pl: lesajnálás, kiröhögés, megszégyenítés, lehülyézés és hasonló személyeskedések stb.).

A Blue Pill szélsőségesebb változatai közé tartozik a New Age és a az ezofasizmus. Ezeknél már hangsúlyosabb szlogen a vitagyilkos pozitív gondolkodás, de olyan agyrémek is megjelennek, mint a pozitív és a negatív energia.

Hiába agymosott a nyugati civilizáció nagy része, és hiába követeli meg mindenkitől az agymosottságot, szerencsére egyre több fiatal meg idősebb pali akad rá a Red Pillre, és külön-külön, illetve együtt is nemet mondanak a kék pirulás baromságokra. Ráadásul akad 1-2 nő aki csaj létére piros pirulás módon gondolkodik, elfojtja a hipergám ösztöneit, és nem száll föl a faszkörhintára. 

 Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9112056953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása