Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. december 10. 17:52 - The Cortez

Ajánló: Gyönyörű és agyafúrt

Eredeti cím: Beautiful & Twisted

Stílus: Krimi, Dráma

Nemzet: USA

Év: 2015

 

Ez az állítólag igaz sztori azt mutatja be, hogyan NE válasszunk feleséget magunknak. Iskolapéldája annak, hogy milyen hatásai lehetnek, ha kurvával kezdünk, főleg ha egész véletlenül milliárdosok vagyunk. Arra is rávilágít, miért nem jó csak úgy elkényeztetni valakit, főként akkor, ha potenciális gold digger a illető. Ben Novák (!) egy igazi pénzes balfasz, aki se az anyja pánikjából (a mutter kezdettől fogva vágja a dolgokat), se a saját pofára eséseiből sem képes tanulni. Így nem is meglepő, hogy hová fajul végül az ő „őszinte szerelme”.
A rendezés egyébként kiváló, és a színészek is meglepően jók. Paz Vega hitelesen játssza el a pszichopata aranyásót, csak reménykedhetünk benne, hogy nem ilyen a való életben. A folyamatos Batman-párhuzam és az állandó utalgatások viszont hihetetlenül nevetségesek.

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr212038899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása