Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. november 29. 13:04 - The Cortez

Kritika: Kész katasztrófa

A Golden Globe elkorcsosulását-elbulvárosodását jól jelzi, hogy ezt a szemetet és az agyhalott főszereplőnőt is jelölték. Eddig az Oscart volt divat szidni, de már a Glóbuszt se ártana, ha már évről évre, ilyen durván süllyed a színvonala. Legjobb vígjáték vagy musical kategória? Komolyan? Úgy, hogy közben szinte poénok sincsenek a filmben?

Egy tróger családapa elhatározza, hogy kurvát nevel lányaiból. Normálisabbik lánya magasról leszarja apja tanácsait, és Normális Nő válik belőle. Hülyébbik gyereke persze a faterra üt, és egy senkiházi ordas kurvává züllik. Nem csak egyszerűen ribanc a csaj, hanem hazudozik és félrebaszik (akinek ezek után is szimpatikus-aranyos-jópofa, az megérdemli, hogy sunyiban megalázzák, hátulról mellbe szúrják). Egy idő után 1 sikeres, PÉNZES palival hozza össze a sors, akivel véletlenül komolyra fordulnak a dolgok (ki gondolta volna?).

Magyarul ez is egy újabb színvonaltalan Pretty Woman-sztori. Annyi a különbség, hogy a sikereres-tehetős férfi nem egy hivatásos, hanem egy 7köznapi prostival jön össze. És ezzel nem lőttem le a poént, mert hát hiába próbál ez a film újszerű és alpári lenni, ugyan olyan kiszámítható, sablonos és erőltetett a végkifejlete, mint a legtöbb romkomé. Bill Hader karaktere kritikán aluli. Kezdetben még próbálja oltani az antihősnőt, de később az után sem rúgja ki, miután megtudja, hogy ki ő valójában.

Nem elég a gyenge rendezés, monoton történetvezetés, depressziós atmoszféra, a poénok szinte teljes mellőzése (kb csak Ezra Miller szexjelenetén lehetett röhögni), pocsék színészi alakítás, végtelenül és indokolatlanul elnyújtott játékidő, a film még durván kártékony is, mivel:

- Fiatal és idősebb nőkből kurvát nevel, valamint elhitetik velük, hogy majd egy gazdag csávó feleségül veszi őket.
- Fiatal és idősebb férfiakból balfaszt nevel, valamint arra tanítja őket, hogy vegyék komolyan és jöjjenek össze a ribancokkal.
- Az érthetetlen Golden Globe jelöléstől elszáll Schumer, és ennek a szarnak a rendezéséért felelős Apatow agya, és még több köpedelmes filmet kezdenek el gyártani.
- Az érthetetlen Golden Globe jelöléstől még több tehetségtelen rendező-alkotó felbátorodik, és ilyen szar filmeket kezd el gyártani.
- A mozi femináci módon próbálja kiforgatni az amúgy is színvonaltanná vált romkom műfajt.

Ez az alkotás tehát se nem vicces, se nem stílusos, helyette inkább keményen izzadtságszagú és züllesztő. Amy Schumert eddig nálunk szerencsére kevesen ismerték, remélhetőleg ezután sem fogják. A magyar cím viszont ezúttal telitalálat lett, mivel utal a minőségre és a tartalomra: Kész katasztrófa.

1/10

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2512008562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása