Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. november 20. 22:54 - The Cortez

A magyar sugar daddy/sugar baby társkereső

Elindult Magyarországon az első olyan társkereső oldal, amely megkönnyíti a fiatal nők, diáklányok sugar daddy vadászatát. A novemberben nyílt weblap üzemeltetői az ilyenkor szokásos piaci résről magyaráznak, a társkeresőt pedig Puncs.hu-nak nevezték el.

A sugar baby fiatal, 18 év feletti, általában egyetemista, "támogató"-t kereső nőt, a sugar daddy pedig dúsgazdag, tőle idősebb, gyakran vénséges üzletembert jelent. A sugar-kapcsolat lényege, hogy a sugar daddy anyagilag támogatja a lányt, finanszírozza a tanulmányait, a megélhetését, a luxusát. Vagyis eltartja, amiért cserébe a legtöbbször természetesen szexuális, ritkábban más jellegű ellenszolgáltatást vár el. A magyar médiában a Vajna-Palácsik páros a legismertebb sugar-házaspár.

A classic felálláson kívül, létezik még sugar mommy/sugar boy-kapcsolat is, melyben a sikeres, tehetős MILF támogatja a fiatal, jó kiállású srácot, de ez nem fordul elő jelentős mértékben..

A Viszony.hu-hoz hasonlóan, a Puncs is működtet saját blogoldalt, ahol 1 bizonyos Michelle nevű szerző Skarlát Tetűhöz hasonlóan , ezerrel propagálja a a társkereső témáját. Ha a külföldi lapokat koppintó website nagy népszerűségre tesz szert, akkor a közeljövőben vélhetően még jobban fel fog pörögni ez a jól ismert életstílus, a hipergámiával és a gold digger kultúrával együtt.

Forrás: Index

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7811977704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása