Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. november 12. 22:17 - The Cortez

Femináci-filmek

Nurse (2013)

Ez egyértelműen a Maniac/Elmebeteg pofátlan koppintása. Vagy inkább primitív, feminista változata. Szinte ugyanaz a sztori, séma, indíték, csak kiforgatva és lebutítva. A főszereplőnk itt ezúttal egy kurva, aki férfiakat provokál, gyilkol, ráadásul még biszex is, de inkább a csajokat preferálja (femik ugrálhatnak örömükben!) A film legszánalmasabb része az eleje, amikor a pszichopata elmondja: „ribancnak látszom...ez pusztán egy álca”. Rohadtul nem álca, mivel a munkahelyén és a magánéletében is kurvaként viselkedik. A palikat szándékosan hergeli, hogy azok rámenjenek, majd ezért kicsinálhassa őket (szóval ugyancsak hajaz a Knock Knockra). Tehát a kezdő monológgal még hülyének is nézik a nézőket. A kiszemeltjével szintén tipikus pszichóként bánik: átveri, manipulálja, csúnyán kihasználja, háta mögött kavarja a szart, később pedig durván zaklatja. Eredetibb meg észszerűbb ötlet lett volna, ha a gyilkos nem cserkészi be áldozatait, és ha valóban hűtlen tagokra vadászik, vagyis nőkre is. Enélkül a mozi csak egy hazug, ócska koppintás.

1/10

Girls against boys (2012)

Szokásos igénytelen női revanshadjárat, csak itt 2 ribanc emelkedik fel. A sztorit nem nehéz kitalálni: a Flashből ismert csajt (aki kevésbé ribanc) megerőszakolják - majd bosszút áll - vége. Ám ezúttal az eleve csavaros történetet bonyolítja, hogy a kulcsfigura összeáll egy pszichopata feminácival (ki poénból gyilkolássza a férfiakat), és együtt kezdenek levadászni egészen ártatlan tagokat is. Hát ez aztán kurva eredeti!
A film vége felé haladva úgy tűnik, van kiút a mocsokból hősünk számára, de a stílustalan lezárás végérvényesen szétcsesz mindent. A rendezés szar, az operatőri munka úgyszintén, a színészi játék minősíthetetlen, a "zenék" pedig mérhetetlenül idegesítőek.

Egy per tíz!

A csajok bosszúja (2014)

Imagen de No hay dos sin tres (2014)

A több 100 kritika és vélemény közül, csak 1-2 képes ezt a vígjátéknak csúfolt szennyet reálisan értékelni. Ez a cameron diazos szar valójában 1 klisé- és férfiellenes sztereotípiahalmaz. A palikat balfasznak meg félrebaszónak állítja be – miközben a nők bűneit mélyen elhallgatja –, akiket lazán lehet szívatni, szopatni, ütni-vágni, hogy ezen a primitív picsákból, plusz azoknak a balfék pincsijeikből álló nézőtömeg ordítva, térd csapkodva röhöghessen. Hasonló célt szolgálnak az erőltetett, agyhalott poénok, illetve a 3 főszereplő viccesnek szánt szégyentelenkedései.
A sztori unalmas, hiteltelen és bosszantóan túlnyújtott. Humor helyett az alkotók minősíthetetlen ripacskodással + óbégatással kínoznak szét bennünket. Színészi játék nincs, mivel sikerült a legszarabb színésznőképződményeket kicastingolni. C. Diazhoz újfent csak gratulálni tudok!
Végezetül gondoljunk bele, hogy vajon mi lett volna a reakció akkor, ha a nemek felállása: 3 átcseszett pali vs 1 gonosz nő lenne. Csak a szokásos: hiszti, őrjöngés, továbbá a stúdiószékház felgyújtásának követelése. Ha ennek az akárminek mégis létezne férfiváltozata, akkor valószínűleg Adam Sandler, Rob Schneider és Owen Wilson alakítanák a kretén-triót.

1/10

A pokol anatómiája (2004)

 

Catherine Breillat, francia feminista rendezőnő beteges agyszüleménye. Ez a 2. olyan filmje, amiben Rocco Siffredi is szerepet vállalt. A szokásos femihiszti és férfihibáztatás, nyakon öntve 1 jó adag álfilozófiával, műveletlen bölcselkedéssel, rengeteg kamuval, öncélú művészieskedéssel meg hatásvadászattal. A rendezőnő párszor narrátorként megszólal, de hülyeségeit, a szexről + a 2 nemről (de inkább a férfiakról) alkotott hazugságait a főszereplőnővel, Amira Casarral mondatja el. Rocconak kezdetben annyi a szerepe, hogy kussban hallgatnia kell a sok baromságot, ám később ő is szócsővé változik, és belekezd az agyatlan zagyvaságokba. Kétségkívül ez a gyomorforgató, erőltetetten megbotránkoztató, szexellenes propagandának tűnő alkotás volt a legnagyobb ballépése.

1/10

Képek forrása:

itt

itt

és itt

itt is

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr511956551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.07. 08:16:19

A feminista esztétika mostanában egyre szarabb produktumokat termel ki a piacra. Elvileg meg sem szabadna engedni a férfigyülölő tartalom beengedését a mozivászonra meg a DVD-piacra szánt alkotásokba. De ha már nincsenek tiltva, akkor legalább létezne egy normális értelmiségi ellenállás, mondjuk kritikus reflexió, mely elejétől a végéig kielemzi az ilyen kútmérgező alkotásokat, és rámutat, hogy ez káros és veszélyes gondolatokat közvetít az emberek felé.

A legrosszabb az, amikor jól funkcionáló univerzumokat csesznek szét a feminista script doctorok:
boszorkanyvadasz.blogspot.hu/2016/08/a-manginava-alazott-sorozatgyilkos.html
boszorkanyvadasz.blogspot.hu/2016/08/dexter.html

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2016.12.07. 18:48:04

@Ahasverus: „De ha már nincsenek tiltva, akkor legalább létezne egy normális értelmiségi ellenállás, mondjuk kritikus reflexió, mely elejétől a végéig kielemzi az ilyen kútmérgező alkotásokat, és rámutat, hogy ez káros és veszélyes gondolatokat közvetít az emberek felé.”

Én ebben utazok, csak hát ettől agyvérzést kapnak a jellemzően PC szerkesztők. 1 oldalról már kibasztak, a másikról csak ki akarnak.

A Dexter 8.évada nem csak emiatt lett szar. Ott inkább eleve az volt a cél, hogy minél szarabb legyen. Azt hittem Melissa Rosenberg vitte a 8-at is, de akkor ő már rég lelépett. Ő volt a showrunnere a Jessica Jones-nak is, amiben szintén van enyhe PC, de ezt leszámítva 1 kiváló sorozat.

2016.12.07. 19:11:11

@The Cortez: Pont ma néztem meg a Maniac/Elmebeteg c. filmet. Csak a 2013-as remake-t láttam, az 1980-as eredetihez még nem volt szerencsém. Megmondom őszintén: nekem bejött. Rengeteg gondolatot elindított bennem. Számomra inkább volt dráma, mint horror. Nagyon tragikus volt az egész.

Amúgy tapasztalom, hogy sokan viszolyognak az olyan alkotásoktól, mint az Éjjeli féreg vagy az Elmebeteg. Valahogy nem veszi be nem csupán a gyomruk, de az elméjük sem. Lehet ettől viszolyogni, de szerintem sajnálatosan nagyon efelé megy a mi nyugati modern világunk. Barbár tendenciákat látok többfelé is.

Neked hogy tetszett az Elmebeteg?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2016.12.08. 23:01:13

@Ahasverus: '12-es, de egyelőre én is csak a remake-t láttam. Hihetetlenül erős a hangulata és a megvalósítása, de az üzenete se semmi. Írtam róla 1 rövidebbet, majd megjelenik itt is.

Éjjeli férget a többség unja, mivel nem érti. Az Elmebeteget max 1 jó horrornak tartja, mert azt még inkább nem érti.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása