Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. november 05. 19:42 - The Cortez

Red Pill-cikkajánló

Új sorozatot indítok, melyben a legfontosabb, kizárólag magyar nyelvű, Red Pill tematikájú cikkeket fogom megosztani. Lesznek köztük fordítások, igaz és fiktív sztorik, vélemények, újabb és régebbi írások.

Bevezetés a piros pirulába 1. – Biztosan szükséged van rá?

Wastrel nagy sikerű Red Pill cikksorozata, egészen az alapoktól kezdve. Az összes, eddig megjelent 8 epizód elérhető az oldalon.

Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?

Tabudöntögető írás 1 erősen elhallgatott, szőnyeg alá söpört témáról.

Michael története

Alfák vs Béták, nők elkurvulása, jófiúk kihasználása. Ezek mellett DennisVT fordítása rátér a modern férfiak egyik legnagyobb problémájára: a hétköznapi kurvák megállapodásra való igényére. A cikk főhőse 1 valódi piros pirulás, racionálisan gondolkodó pali.

Ne dőljünk be a kurvából lesz a legjobb feleség hazugságnak!

Ez a fordítás élesen rávilágít a férfiak, a nők, és a kurvák működésére, ráadásul korunk egyik leghitványabb közmondásával is leszámol.

Magányos halál vár a szinglihordára

Hiánypótló cikk a feminizmus kártékony tevékenységeiről, a modern nőkről, a hétköznapi kurvákról, a faszkörhintáról és annak hatásairól.

 

Kép forrása: itt

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7711932831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DennisVT1 2016.12.09. 17:59:12

Ide még azért sok minden elfér:)

csontos83 2019.06.12. 09:29:30

"Magányos halál vár a szinglihordára" - az ezzel való érveléssel sosem értettem egyet, hiszen a szinglihorda tagjai a velük egyidős férfiak 90%-át megnyomorítják a 20-as éveikben, de ők kiélhetik magukat. Az egy a 20-as éveikben szex és érzelemmegvonástól megtört férfit hogyan vigasztal, hogy azok a nők, akik nem elhervadtak, hanem kiégtek (felhívnám a figyelmet a két jelenség közti óriási minőségi különbségre), legfeljebb csak öreg korukra lesznek magányosak? Bármelyik férfi és nő, ha választhatna, öreg korára lenne magányos és nem a szexuálisan és érzelmileg legpezsgőbbnek ígérkező időszakára. Ez az érv elhiteti a nőkkel, hogy 20-onévesen magányosnak lenni egyenértékű egy ember hetvenes éveiben töltött magánnyal.
A 20-as évkben megélt elutasítás mérgező hatása sugárzik ki a hátralévő életminőséget nélkülöző életre és nem a hetvenvalahány évesen megélt elutasítás.
Az meg már a femináci ostobasága, hogy egy ilyen érven megsértődik, mivel ez valójában vállveregetés nekik. Hiszen ez egy hamis dilemma.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 12:11:15

@csontos83: A nők nagy része 30 felett már gyereket, családot meg minden mást is akar egyszerre. Normál esetben a faszkörhintázó ribancook nem 70 éves korukban, hanem 70 éves korukig, vagyis életük végéig lesznek magányosak.

csontos83 2019.06.12. 19:55:05

Azonban nem tartom jelentősnek azok számát, akik ne kapnák meg a faszkörhintázás után is még a családalapításra is a lehetőséget. Elenyésző kisebbségnek gondolom azokét, akik tényleg a kicsapongó életvitelük miatt a férfiak szemében vörös posztóvá válnak. Sajnos nem, hiszen a megviselt vagina és a rossz hír ellenére ezek a nők sokkal vonzóbbak, mint a kevésbé kiélt társaik. Meg egyszerűen nincs akkora igazság a Földön, hogy 30-70 éves korukig egyszer se szexelhessenek. Márpedig a férfiak jó része 20 és 30 éves kora között konkrétan alig szexel. Soha nem fognak az okozott károk ezekre a nőkre visszaszállni. Nem szívesen ismerem be, de sajnos a sors még ezen a téren sem szívatja meg ezeket a nőket és emiatt sajnos komolyan sem tudom venni azt, ha ezzel fenyegetik őket, mert belül érzik, hogy nekik még így is rohadtul megéri elvtelennek lenni. Ismerem ezt, hogy úgy érzik, nekik joguk van megállapodni IS, mert nekik ez IS jár, és sajnos az évek meg a rutin igen, jobbá tette őket, mintha besavanyodottak maradtak volna. 30 és 70 éves koruk között is aranyéletük van, mert kapósak, különösen a mai korosztályuk, jól néznek ki a milfek. És 30 éves kor alatt kiélten a hátralévő 40 évet van értelme leélni még akár az általuk áhított megállapodás nélkül is, mint 30 éves kor alatti szex nélkül a hátralévő 40 évet. Továbbra is hamis dilemmának tartom és tökéletesen alkalmas arra, hogy elbeszéljenek a felek egymás mellett.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 22:42:36

@csontos83: Sok balfasz mangina van, akinek egy ilyen az álma. Ha a faszkörhintás össze is jön egy férfivaginával, vagy egy sima bétával, akkor nem lesz mellette boldog, mivel nem egy alfát talált magának. Az ilyen ribancok akkor vonzóak a normális férfiaknak, ha csak és kizárólag kúrogatni akarnak. Vannak jól kinéző MILFEK, de nem ők az átlag.

Frederick2 2019.08.07. 09:41:03

@The Cortez: @csontos83: Ha szexről van szó, sosem utasítok vissza egy csinos, magát jól karbantartó 40-es vagy 50-es nőt. (A legidősebb nő, akivel ágyba bújtam, 48 volt.) De csak szigorúan szexpartnerként jöhetnek szóba a 40-es és 50-es csajok, párkapcsolatként abszolút nem. 30-as éveim elején járva nem igazán tartom vonzónak egy 40-es vagy 50-es nő "szerelmét". Nálam párkapcsolat úgy 18 és 35 közötti nőkkel képzelhető el; afölött felejtős.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.07. 12:59:22

@Frederick2: 45-50 már túl öreg egy kapcsolathoz, az igaz, viszont ha összeállsz egy 25 év alattival, az a legnagyobb faszság, amit magad ellen elkövethetsz.

Tiborr · http://1solumipsum.tumblr.com/ 2019.12.29. 11:33:29

Sziasztok!
A "Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?" cikk itt még megtalálható: web.archive.org/web/20170327230844/http://www.ferfihang.hu/2015/06/20/megszegyenito-verbalis-eroszakot-alkalmaznak-a-nok-az-udvarlas-soran/
(Érdemes lementeni és másolatokat készíteni.)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása