Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. október 27. 20:45 - The Cortez

Kritika: Mini beindul

A magyar és az eredeti cím (Mini's First Time) láttán/hallatán, simán azt hihetnénk, hogy 1 pornófilmről van szó. De ez inkább egy beteg krimivígjáték, amiről kurva nehéz eldönteni, hogy groteszk társadalomkritikának, vagy pedig szándékosan néphülyítő agymenésnek szánták a készítői.

 A történet 1 elkényeztetett, pszichopata csajról (Nikki Reed) szól, aki a nagy jólétben  és házban  halálra unja magát, ezért elkezd kurválkodni, sunyiban a nevelőapjával kúrogatni, valamint a muterja kicsinálásán fáradozni. Eddig tökéletesen VV meg ÉnB színvonal, csakhogy itt a nagy manipulálás + szarkavarás közepette, be van mutatva a milliárdos, LA-ben élő pénzes prolik világa is, ahol szinte mindenki primitív.

A méregkeverő Mini pontosan olyan gátlástalan, illetve számító, mint a Kegyetlen játékokban Kathryn SPOILER de ott az legalább elbukik a picsába, és a bűntársa jó útra tér SPOLIER OFF, vagy mint Lou Bloom az Éjjeli féregben, akinek ráadásul még a pszichopata felemelkedős sztorija is hasonlít Miniére SPOILER ott sem fogják meg a tettest, de az legalább nem mondja ki a végén a nagy tanulságot SPOLER OFF, csak itt kevesebb hangsúlyt kap a média.

A filmben a fiatal nyomozón (Luke Wilson) kívül, 1 pozitív karakter sincs. A színészek közül Carrie-Anne Moss játszik a legjobban, végigröhögtem a jeleneteit-beszólásait. Nikki Reednek meg látszik, hogy nem esett nehezére a szerep a 13 után.

 

Összegezve: Ha a mozi görbe tükör, akkor remek, kellően gúnyos, plusz Kevin Spacey-nek is jár a keksz a producerkedésért, ha pedig agymosás és valószínű, hogy inkább az a fináléban hallható bölcselkedésnek köszönhetően –, akkor meg 1 rakás szar, így Spacey is bekaphatja!

 

18 év alatt lehetőség szerint kerüljük el, még akkor is, ha a Fem3 kora este, 12-es karikával, a káromkodásokat kivágva nyomatja!

 

3/10

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9411844411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása