Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. október 12. 11:35 - The Cortez

Kritika: Másnaposok szerencséje

Egy hülye nőkről szóló, nőket hülyítő alkotás a sok közül.

Walk of shame  folder icon by Andreas86

Eleve butább nőknek gyártott vígjáték, kínos, erőltetett poénokkal, hiteltelen szitukkal és valami félresikerült társadalomkritikaszerűséggel, amivel a nép helyett, inkább magukat tették nevetségessé az alkotók.

A történet szerint Meghan egy törtető MILF riporter, akinek az a legnagyobb álma, hogy hírolvasó lehessen. Miután nem kapja meg a melót, ráadásul még a palija is lelép mellőle, 2 barátnője kihasználja depresszióját, teletömi a fejét baromságokkal, majd a saját szintjére zülleszti le a csajt. Meghan 1 buliban beiszik mint a szemét, aztán összejön 1 vadidegennel. Kábé idáig reális a sztori, ezután átcsap abszurdba, mert Meghan eltéved, és az éjszaka közepén bolyongani kezd LA gettós részében, ahol a zsaruktól a dílerekig mindenki – jogosan – kurvának nézi, valamint szinte mindenféle őrült helyzetbe belekeveredik...

Hát nem túl kreatív. Ráadásként a végkifejlet is kiszámítható, illetve romkomba illően sablonos. A film egyetlen érdeme: kiválóan bemutatja, hogy 1 felnőtt, 30-40-es nő is lehet olyan naiv és manipulálható, mint egy 16 éves, emellett rávilágít arra, hogy nem árt megválogatni a haveri társaságunk tagjait.
A színészi játék pocsék, különösen a főszereplőé borzasztó, de azt eddig is tudtuk E. Banksről, hogy nem 1 nagy színésznő.

1/10

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8511798663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása