Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. szeptember 27. 13:30 - The Cortez

2-ős mérce

A feministák egyik kedvenc időtöltése a kettős mérce kiáltozása. Persze csak akkor szúrja a szemüket a jelenség, mikor az a nőket érinti. Szerintük 2 olyan helyzet van (valójában csak 1), aminél megállapítható a 2-ős mérce.  Arról, hogy a férfiaknak naponta 100-szor többel kell szembesülniük, természetesen mélyen hallgatnak.

 

2 olyan téma létezik, aminél azt mondhatjuk, hogy elfogadható a 2-ős mérce: egyik a férfias viselkedés, ezen belül főleg az 1éjszakázás/kicsapongás/magas partnerszám, másik a GYES/Ki maradjon otthon a gyerekkel? Előbbi arról szól, hogy 1 nőtől elvárható, hogy ne akarjon pali lenni, és ne majmolja a rájuk jellemző attitűdöket (más nőket sújtó 2-ős mérce a Valóságban nem nagyon létezik!). Utóbbi meg arról, hogy egy férfitől elvárható, hogy melózzon és hordja haza a pénzt, miközben a muter pár évig otthon marad a gyerekkel. Ennyi! A bérkülönbséget, vagyis azt, hogy a nő kevesebb lét kap csak azért mert nő, elfelejthetjük, mivel ez 1 a több 100 tipikus feminista hazugság közül!

De melyek azok a felháborító 2-ős mércék, amelyek a férfiakat sújtják, de a társadalom és a feminácik nem vesznek róluk tudomást?

Agresszió:

Nem jó dolog, de hát belénk van kódolva, minden emberben ott lapul, az önvédelemhez és a túléléshez kell, normális esetben vissza van fogva, bár könnyen előlehet hozni szinte bárkiből. Ehhez képest, ha egy férfi nyilvánul meg kissé agresszívabban elég hangosabban beszélnie, vagy csúnyán néznie , akkor a feminácik és a társadalom 1 része szerint ő egy beteg, szadista állat, még akkor is, ha semmi durvát nem csinált. Ha egy nő viselkedik erőszakosan, ráadásul úgy, hogy közben, tör-zúz, rongál, óbégat, akkor az 1 határozott, talpraesett, temperamentumos nő.

Bántalmazás:

Ha a férfi akár 1 kis pofont is ad a nőnek, úgy, hogy a nő azt előtte kiprovokálta, akkor a társadalom nagy része szerint Ő 1 erőszakos, agresszív, szadista bántalmazó, akit minél előbb ki kell herélni. Általában hatalmas botrány kerekedik az ilyen ügyekből, amiket a média is gyakran felkap. Ha a csaj támad brutálisan a palira, akár fegyverrel (!), mind1, hogy okkal vagy anélkül, Ő 1 határozott, talpraesett, erős Wonder Woman, és az áldozat mindenképpen megérdemelte azt amit kapott. Az ilyen ügyeket általában magasról leszarják az emberek, és a médiában is csak ritkán hallani róluk. A verbális erőszak, durva beszéd témában ugyanez a 2-ős mérce érvényesül, legfeljebb az nem jelenik meg a médiában.

Gyermekelhelyezés:

Legtöbb esetben az anyának ítélik a gyereket/gyerekeket. Az sem jelent gondot, ha a muter piál, drogozik, vagy éppen erőszakos.

Érzelemkimutatás:

A nőket gyerekkoruktól kezdve arra neveli a társadalom, hogy nyugodtan sírjanak, jelezzék, ha akármilyen bajuk/fájdalmuk van, panaszkodjanak 1000-el, míg a srácokat arra, hogy 1 férfi nem sír, nem panaszkodik, kussban van ha bármi baja/fájdalma van, vagyis hogy nincs joga kimutatni az érzéseit. Ez a fajta megkülönböztetés később súlyos gondokhoz vezethet mind2 nemnél.

Szexuális zaklatás:

Ha férfi követi el akkor súlyosan megbüntetik, miközben a társadalom is kirekeszti. De az is elég, ha a nőnek nem tetszik a illető, ám az megnézi Őt, bókol, kezdeményez, és máris zaklatónak van kikiáltva. A női szexuális zaklatás nem hogy legalizálva van, de az elkövetőket még csak leszólni sem szabad. Ráadásul különböző divatcégek segítik a gyakorlását, valamint a média, a feministák, a manginák, és a társadalom agyhalottabbik része is agresszívan támogatja a jelenséget.

Szex:

Erről már volt szó, de a társadalom 1 része, és a feminácik is alapvetően másképp viszonyulnak a női és a férfi szexualitáshoz, libidóhoz, orgazmushoz. A férfié „gusztustalan, szánalmas, mocskos, nőket megalázó- és kizsákmányoló, büntetni-betiltani való”. Míg a nőé az „szép, csodálatos, érzéki, rejtélyes, misztikus”.

Önkielégítés:

Ugyanaz, mint 1-el feljebb.

Pornó:

Ha egy férfi nézi akkor „gusztustalan, szánalmas, undorító, mocskos, lúzerség. Ezzel is kizsákmányolja a nőket, le kéne vágni a farkát”. Ha nő nézi akkor „izgató, teljesen rendben van, jogos, hiszen 1 nőnek is vannak igényei, Ő is nézhet pornót”.

Szüzesség:

Míg a feminácik, a kurvák, a butább nők, és a társadalom ostobábbik része egész nap azon hisztizik, hogy 1 nőt lekurváznak azért, mert sok mindenkivel baszik, és 1 férfit meg nem, addig a legtöbb pali + a társadalom is unikornisként, főnyereményként tekint 1 szűz csajra, miközben 1 szűz srácot gyűlölködve megvet, fasiszta módon kirekeszt az agyhalott emberi tömeg. Érdekes módon az utóbbiról kurva ritkán esik szó!

Félrebaszás:

A társadalom ostobábbik fele mind2 esetben a férfit hibáztatja. Ha férfi teszi akár okkal, akár ok nélkül, akkor Ő minden esetben 1 „gerinctelen, mocskos, hálátlan szarházi, akit minél előbb ki kell herélni”. Ha nő teszi akkor „jogos, érthető, biztos volt rá oka, vagy csak a szívére hallgatott. Az egészről amúgy is kizárólag a férfi tehet”.

Címkézés/Általánosítás:

A nők bármikor sértő jelzőkkel illethetnek 1 férfit, vagy akár kivétel nélkül az összeset. Általában egyetértést és vállveregetést kapnak érte, de ha 1 férfi merészeli ezt megtenni, akkor az hatalmas közfelháborodást kelt, még az internet is felrobban tőle. Jelenleg ott tart az agyhalál, hogy míg a feminista picsa/feminista kurva (vagy ahogy tetszik) hangoztatása 1 bizonyos értelmi szintről árulkodik, addig a hímsoviniszta disznózás hallatán valahogy senki nem kezd el fejcsóválva hőbörögni.

Perkálás:

A legtöbb szórakozóhelyre még mindig ingyér léphetnek be a nők. Általában 1 kurva forintot nem kérnek tőlük, miközben a srácoktól gátlástalanul elszedik a lóvét. Randin, ha a férfi meg akarja felezni a számlát, akkor Ő a társadalom, és sok csaj szemében 1 „sóher, szarrágó fasz”, ha a nő ajánlja fel, akkor Ő a férfiak nagy része szerint 1 „korrekt, normális gondolkodású nő”.         

Bűnözés:

Ez a téma nem érinti a hétköznapi embereket, de attól még tény, hogy a nők gyakran kevesebb évet kapnak, vagy felmentik őket ugyanazért a bűncselekményért. A médiában pedig leginkább a férfielkövetőkkel foglalkoznak.

És még a végtelenségig lehetne folytatni a sort. A poszt bármikor frissülhet!

 

Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr10011740783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csontos83 2019.06.12. 09:05:27

Szia! Az érzelemkimutatás pontot azzal egészíteném ki, hogy a férfiakat azzal szorítják sarokba - miközben ezt észre sem veszik - hogy férfias viselkedésnek kizárólag azt tartják - a káros társadalmi elvárásoknak megfelelve - ha némán tűrnek és ezen amiatt nem változtatnak, mert reménykednek abban, hátha legalább ők járnak jól - ami a szolidaritás teljes hiányát mutatja a férfiak között. A feminista propaganda éppen erre épít: befenyíti a férfit, aki panaszkodni mer, megszégyeníti, így az elnémított férfi, miközben büszke önmagára, hogy nem beszél az érzéseiről, a saját nemének sérelmeit hallgatja el, ez is mangina viselkedés. A két nem közti közlékenység eltüntetését nem szabad önkiherélésnek tekinteni, mert ezzel élnek vissza és hogy a nők kommunikatívabbak. Az a férfi, akit meg lehet félemlíteni megszégyenítéssel, a megváltozott feltételek miatt (a nők minden téren visszaélnek előnyeikkel) nem kellene, hogy férfinek számítson. Rá kell vezetni a nőket arra, hogy a panaszáradatuk nem azok valós mennyiségéből következik, hanem a panaszkultúra kizárólag nőkhöz kapcsolódó történetéből. Mert az utóbbi száz évre akkor azt is mondhatnánk, hogy a női önmegtartóztatás értelmezhetetlen, mert nincs története száz évre visszamenőleg.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 12:05:14

@csontos83: Valójában a férfiellenes, feminista diskurzus úgy tartja, hogy ha a férfi kimutatja az érzelmeit, akkor egy férfiatlan szar, ha pedig nem, akkor egy agresszív, elnyomó fasz.

csontos83 2019.06.12. 19:37:09

Persze, ebből nem lehet kijönni pozitívan a számukra, hiszen trollok. Azonban a potenciálisan a feministák által bármikor meggyőzhető nőtársadalomra (akik kizárólag amiatt rettegnek attól, hogy feministának nézik őket, mert a feministákat csak a ronda baszatlan nőkkel azonosítják, ha nem csak velük azonosítanák, akkor bátrabban beismernék a nők, hogy vallják a feministák nézeteit) lehetne hatni azzal, hogy bőbeszédűbbé válnak férfijogvédő mozgalmárok, mivel ezek a nők azért törekszenek arra, hogy ne mossák őket össze a feministákkal (sakkban vannak tartva azzal, hogy ugye szégyennek tartják, hogy baszatlannak és rondának nézik őket). Tehát úgymond férfias vezetésre vágynak ezen a téren is, azaz egy férfi el tudja érni, hogy a korábban picsogásnak gondolt sérelmek jogos felderítése férfias cselekedetnek számítson.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.12. 22:35:05

@csontos83: Nem csak velük azonosítják őket, és ne aggódj sok nő vállalja a primitív, feminista nézeteit. Még olyanok is, akikből ki sem néznéd.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása