Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. szeptember 24. 13:31 - The Cortez

Mi szükség a feminizmusra?

Néhány gyakori kérdés, és általános tudnivaló a modern feminizmusról.  

Mi szükség a feminizmusra? Semmi! Legalábbis a Nyugati civilizáción belül. Egy olyan mozgalom vagy eszme, amely már vagy 1000 éve megvalósította a céljait, kizárólag 2 dolgot tehet: Vagy visszavonulót fúj, vagy pedig kussban marad, de azért fél szemmel lesi, hogy minden rendben megy-e, és csak akkor szólal fel, ha tényleg valami igazságtalanság történik. Ehhez képest mit művel a modern feminizmus? Hazugságokat óbégat, hisztizik, rágalmaz, karaktergyilkol, kamu statisztikákkal dobálózik. Miért? Mert már rég elérte amit akart, így többletjogokat követel, nincs probléma amit megoldhatna, ezért inkább újakat talál ki, és egyre durvábban radikalizálódik, kelt gyűlöletet.

Félreértés ne essék, nincs gond az egyenjogúsággal, de mit is jelent ez valójában a nemek között? 3 dolgot: munkához- és tanuláshoz való jog, szavazati jog, törvény előtti egyenlőség. Ennyit és nem többet (mikor összeakarják mosni a 2 nemet, az nem harc az egyenjogúságért, hanem gendernácizmus!). Ezek teljesen ésszerű dolgok, érthetetlen, hogy miért nem ez volt a norma régen mindenfele, de "küzdeni" azért, hogy a nőknek ezek meg legyenek elég nagy faszság, mivel itt Nyugaton még mindig alapnak számítanak. Közel-Keleten és Afrikában már más a helyzet, ott sok helyen valóban elnyomják a nőket, és nyomorúságos életet kell élniük. Persze erről a feminácik vagy nem, vagy kurva ritkán beszélnek, ha igen, akkor is általában csak annyit tudnak kihozni mondjuk a csiklócsonkítás témából, hogy az nem kizárólag az afrikai palik, hanem minden férfi bűne. Na ennyire lehet komolyan venni a mai feministákat.

Szóval egy nőjogi mozgalomnak maximum a fentebb említett területeken lenne létjogosultsága. Az, hogy Európában és az USA-ban állandóan elnyomást kiáltanak (miközben szinte már nőuralom van), és hogy az utcára vonulnak mindenféle faszságért, ahelyett, hogy a közel-keleti és az afrikai helyzettel foglalkoznának, 1értelmű jele annak, hogy mennyire gyávák, mert csak ott nagy a pofájuk, ahol pont hogy nem kéne, vagyis a szabad országokban.

Nyugaton inkább férfijogi aktivistákra van szükség, mivel fordult a kocka, és egyre általánosabb dolog a férfiak elnyomása, diszkriminálása, üldözése, démonizálása. De a legjobb 1 olyan mozgalom lenne, amely végre nem csak a rég megvalósult női jogokért, és a többletjogokért küzdene, hanem tényleg a nemek közti egyenjogúságot (Mik is voltak ezek? Melóhoz- és sulihoz való jog, szavazati jog, és a törvény előtti egyenlőség) felügyelné. A feminizmus nem lehet ez  hiába mondják a mérsékeltek, hogy ők az utóbbiért harcolnak  mert már az elnevezése is jelzi, hogy részrehajló. Tehát a megoldás egy pártatlan tagokból álló csoport, akik nem terjesztenek senkiről hazugságokat, nem őrjöngenek, de segítenek, ha bármelyik nemet jogtiprás vagy kirekesztés éri.

Van-e bármi hasznuk a radikális femináciknak? Van! Méghozzá az, hogy ha ők demokrácián belül szabadon rágalmazhatják, támadhatják a Férfiakat, és bármit írhatnak Rólunk, akkor Mi is azt írhatunk róluk amit csak akarunk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5911739661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása