Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 24. 20:45 - The Cortez

A legalizált nőgyűlölet

A feminácik szerint minden férfi bántalmazó, nemi erőszaktevő, agresszív, elnyomó állat. Ja nem, csak a fehérek meg a heterók!

zieheili_by_kalingagrrrl-dbd8kj1.png

Tovább
Szólj hozzá!
2017. június 18. 18:16 - The Cortez

A szexuális zaklatás kultúrája

Mivel már bőven elkezdődött a nyár, és mivel mostanában sűrűn dög melegek vannak, így teljesen aktuális ez a poszt, amit eredetileg nyárindítónak szántam, de még így is időben vagyok. A radikálfeministák egyik kedvenc elmélete, egyben szlogenje az A nemi erőszak kultúrája (rape culture) című agyrém, ami természetesen úgy baromság ahogy van, de legalább rávezetett 1 valóban létező, a feminácik által mélyen elhallgatott társadalmi jelenségre, melynek neve: A szexuális zaklatás kultúrája.

untitled_by_choppy2467-daxa4g6.jpg

Tovább
2 komment
2017. június 13. 02:52 - The Cortez

Ajánló: Rocco's POV/One on One + Woodman Casting X

Egy kis kiegészítés a múltkorihoz. Azt tudjuk, hogy azért is jobb a pornózás, mint a sima kurválkodás, mert az előbbit könnyebb kideríteni, és a legtöbbször ki is tudódik az igazság. Ám ezzel együtt azt is kijelenthetjük, hogy szinte kizárólag a leghülyébb nők mennek a kamerák elé baszni. Lássunk néhány példát!

rocco_siffredi_cosplay_by_theburningwitch-d7thnr0.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2017. június 07. 22:52 - The Cortez

A Te nőd is pornózik?

Rengeteg pornót vesznek föl Magyarországon, és még több magyar nő szerepel az ilyen jellegű filmekben. Ennek köszönhetően ma már ott tartunk, hogy 1 férfinak kifejezetten fontos dolog pornót néznie, mert hát mégis honnan kéne tudnia, hogy a leendő, vagy éppen a jelenlegi nője/felesége baszott-e már valaha a kamerák előtt?

_glamour_wallpaper_by_therezidentevil.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2017. május 14. 03:19 - The Cortez

A 11 leggázabb hazai mangina

Egy kis kiegészítés a múltkori manginás cikkhez. Nézzük meg végre, hogy kik a magyar média legfelkapottabb, egyben legröhejesebb manginái. Kizárólag közszereplőkről lesz szó, tehát a cikket a Szólás- és véleményszabadság támogatja.

white_knight_by_rap3monst3r-da7fs2l.png

Tovább
6 komment
A NYÚL ÜREGE