Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. február 14. 21:45 - The Cortez

Nőnap 2.0

Kevesen tudják, de 1 éven belül 2 nőnap is van ám. Az egyik a március 8.-i, vagyis a nemzetközi, a másik pedig a február 14.-i, vagyis a Valentin-nap.

happy_anti_valentine_s_day_by_sonamynshadmaria.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018. február 06. 13:07 - The Cortez

Kurvák, nemi betegségek, képmutatás

A társadalom a kurvázás kapcsán egyből a nemi betegségekre asszociál, miközben mélységesen hallgat arról, hogy a 7köznapi prostiktól, meg az úgynevezett „rendes lányok”-tól sokkal előbb kap el az ember fia bármilyen nyavalyát, mintha mondjuk hivatásos ribancokhoz járna.

aids_by_emptyspiral89.jpg

Tovább
3 komment
2018. január 19. 21:47 - The Cortez

Hogyan fékezhető meg a feminácizmus?

Ma a radikálfeminizmus számít mainstreamnek, így ennek köszönhetően még az elzárt csapból is a femináci propaganda ömlik a képünkbe. Ez azt jelenti, hogy kurva nehéz dolguk van a valódi antifeminista, red piller, MGTOW paliknak, ám céljaik nem lehetetlenek, és a küzdelmük sem hiábavaló!

der_feminazi_s_face_new_book_teaser_image_by_gruntchovski-d9o4uwu.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018. január 14. 14:31 - The Cortez

A Blue Pill anatómiája

Az abszurd élethazugságok, és az 1000-szer megbukott párkapcsolat/házasság fontosságának hangsúlyozása, végigkíséri a fiatalok  főleg a férfiak  mindennapjait. Itt az ideje megvizsgálni, hogy vajon mi állhat a Blue Pill irreális, egyben nevetséges elvárásainak hátterében. 04c3e4fff88a5f17b1e79105fa42cb2d.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018. január 06. 13:55 - The Cortez

2018 - A Blue Pill-nácizmus elleni harc éve

Ha tényleg azt akarjuk, hogy széles körben elterjedjen, majd idővel győzzön a Red Pill, akkor elengedhetetlen, hogy szembemenjünk a pusztító, kék pirulás agymosással, élethazugságokkal. Éppen ezért ezt az évet, többek között a Blue Pill-nácizmus elleni harcnak fogom szentelni.

look_at_my_shiny_ballz_by_divineerror.jpg

Tovább
2 komment
2017. december 14. 12:54 - The Cortez

MGTOW-gyalázás

A MGTOW hallatán nagy divat hisztizni, szemet forgatni, fejet csóválni és mindenféle áltudományos, hazugságokon alapuló okfejtésbe belekezdeni, a mozgalom követőit pedig szokás démonizálni, rágalmakkal dobálni, karaktergyilkolni, üldözendő állatfajnak beállítani, miközben a légynek sem ártanak. De aggódni nem kell, a történelem Minket igazol!

mgtow_men_go_their_own_way_real_man_definition_by_mgtow_me_not-da7b2ck.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2017. december 07. 18:24 - The Cortez

SJW-terror miatt lett öngyilkos a pornósztár

Felakasztotta magát kaliforniai otthonában a pornós prostituáltként tevékenykedő, kétszeres AVN-díjas August Ames. A 23 éves színésznő holttestére kedden bukkantak rá. Barátai szerint depressziója, és az ellene elkövetett online zaklatások vezethettek a halálához.

zz_a_ames_by_mar10men-d8u1jx1.jpg

Tovább
1 komment
A NYÚL ÜREGE