Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. május 19. 05:14 - The Cortez

Francia füttytörvény

Franciaországban 90 euró/utcai füttyögés a legkisebb helyszíni bírság, köszönhetően a francia femináci nőügyi minisztériumnak.

giantess_vore3_by_tastysnack-d7axg25_1.jpg

Nem csak a közveszélyes füttyögést, hanem a trágár beszólásokat is keményen büntetik. Az utóbbi még érthető is, persze csak akkor, ha ellenkező esetben a nőket is lehúzzák jó sok pénzzel. Az utcai füttyögés betiltása 1 igazi polkorrekt faszság, de ennek is kizárólag abban az esetben van létjogosultsága, ha oda-vissza működik, vagyis ha a nőszemélyt szintén lerántják fütyürészésért. Amíg nem, addig csak egy szexista, durván diszkriminatív törvényről van szó.

Benjamin Griveaux, francia kormányszóvivő a következőket mondta a BFMTV-ben:

„Emlékeztetek, hogy Ile-de-France-ban (a párizs környéki régió) a tömegközlekedésen utazó nők 90 százaléka érzi úgy, hogy fizikai vagy lelki erőszak, illetve zaklatás áldozata, ennek pedig véget kell vetni”

Ha valóban véget akarnának ennek vetni, akkor az olcsó munkaerő tömeges beengedésében keresnék a problémát, illetve abban, hogy a nők jó részének nem kéne kurvaként öltöznie a városban.

A szexista parlamenti jelentés szerint, 90-től 750 euróig kellene megbaszni „minden, a nyilvánosság előtt zajló szexista vagy szexuális jellegű kijelentés, magaviselet vagy nyomásgyakorlás” elkövetőjét. A szexuálisan zaklató nők 100%-ig kimerítik az idézett szöveg tartalmát, ám érdekes módon, rájuk nem terjeszti ki a törvényt a francia állam, ami magasról leszarja, hogy más országok korábban már elbuktak ugyanezzel a hülyeséggel. A "közterületi szexizmust" egy új rendőrségi szerv fogja majd megállapítani, tehát így vagy úgy, de sikerült felállítani a feminista csendőrséget.

Mint ahogy eddig is sok nő visszaélt már a hatalmával, úgy ezek után is rengeteg vissza fog majd a füttytörvénnyel, legalábbis Franciaországban, ahol már ténylegesen megvalósult a férfiholokauszt meg a nőuralom. Remélhetőleg ott úgyszintén minél előbb elbukik ez a baromság, de addig is ne beszélgessetek nőkkel, és semmiképpen ne fütyürésszetek zenehallgatás közben, ha esetleg Párizs környékén jártok!!! 

Forrás: itt
Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7613978464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick 2018.05.19. 05:47:53

Franciaország sokáig arról volt híres, hogy milyen szabados és gazdag az erotikus kultúrája. A francia értelmiség beszélgetéseinek témái közé tartozott az erotika. Jelen sem volt a prüdéria. Nyíltan, őszintén ment a diskurzus a szexualitásról.

Emmanuel Macron színre lépésével ennek vége. Miután ez a patkány hatalomra került, Franciaország tett egy visszalépést ebben a tekintetben. A macroni törvények tiltják, hogy nyíltan menjen a diskurzus a szexualitásról, az erotikáról, a szerelemről.

Franciaországban tilos a prostitúció! FRANCIAORSZÁGBAN!!!

Undorodok Macron-tól. Egyáltalán nem humanistább elnök egy Erdogánnál. Sajnálom a francia embereket, hogy egy ilyen zsarnoki természetű szarházi az elnökük.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása