Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. május 11. 20:31 - The Cortez

Böjte Csaba: „Önző vén legényként akarod leélni életed?”

Már Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes is Blue Pill-propagandát folytat, méghozzá a lehető legalávalóbb módon. Nagyon úgy tűnik, hogy az öreg pap a Kék Pirula és Orbán Viktor szolgálatát sokkalta érdekesebbnek találta, mint Istenét. Május 8.-án írt Levél a férfiaknak! című fasisztoid firkálmányában, a magyar férfiakon vezeti le az évek alatt felgyülemlett frusztrációját.

1200px-csaba_bojte.jpg

Böjte atya azon baszta fel magát, hogy „A negyven év alatti férfiak 70 százalékának nincs gyermeke”, meg azon hogy „a 25–30 év közötti nők 71 százaléka is gyermektelen még”. A valódi okok + problémák megnevezése, illetve a realitás érzékelése helyett, inkább a Blue Pill-nácikra jellemző módon úgy tesz, mintha 1 másik bolygóról/dimenzióból tévedt volna ide (lehet, hogy tényleg így van), és szerzetes létére, hisztizve ugatja le a férfiakat. 

„Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?!”

Újfent megtanulhattuk 1 totálisan férfiatlan kék pirulás szélhámostól, hogy mi is tesz minket Igazi férfivá. Nevetségesen megfogalmazott csúfolódása közben, nyilván magából indult ki, vagy ha nem, akkor kurva kíváncsi lennék, hogy vajon 1 ilyen szélsőségesen fasiszta őrjöngés után, mégis hogyan jellemezné önmagát.

„Bangó, önző vén legényként akarod leélni életed? Vagy jobb esetben te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni?”

Nem elég a fájdalmasan röhejes szóhasználat, még van képe bűntudatot keltve, számon kérve "önzőnek", egyben utolsó szarnak beállítani  a férfiembert, mert az nem az ő elavult és hazug világnézete szerint merészeli élni az életét.

Mire vársz?!”

Megint csak jogosan merül fel a kérdés, hogy „és akkor ő mi a faszra vár?” Mért nem mutat/mutatott példát eddig?

Istenhívő emberként mélységesen felháborítónak tartom, hogy 1 ilyen középkori bohóc akar az alsónadrágomban turkálni. Neki nem az a feladata, hogy rosszindulatúan, megszégyenítően, szinte már tényleg a II. világháborút idéző módon baszogassa, gyalázza a férfiakat. Persze meg lehet magyarázni, hogy ő csak jót akar, de ha valóban azt akarna, akkor nem ilyen lenéző stílusban tenné, meg nem tolna kínosan ódivatú hazugságokat a pofánkba.

 

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr913908470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick 2018.05.14. 11:52:46

Hajaj! Mikor Böjte Csaba gyermekotthon-hálózata még szimpatikus is volt anno. Még annak ellenére is tiszteltem pedagógiai és szociális tevékenységét, hogy beállt az orbáni politika mögé. Ez inkább az a fajta gőg, ami a KDNP-keresztények sajátja: nézzünk le minden férfit sé nőt, aki nem vállal gyereket. Arra már nem is veszik a fáradtságot, hogy megismerjék a problémát. Csak szajkózzák a saját "igazukat'. Szomorú. Tőle többet vártam. :(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.05.19. 01:36:29

@Frederick: Elsőre nekem is szimpatikus volt a kezdeményezés, csak hát papokkal ugye szkeptikus az ember.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása