Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. április 29. 16:54 - The Cortez

Novella ajánló: Szexuálisan kihasználtak !?

Eredeti cím: Szexuálisan kihasználtak !?
Stílus: Pornó
Nemzet: Magyar
Év: 2018

the_spicy_secretary_by_redrobot3d-d5uv4ks.jpg

Egy nem túl igényesen megírt történet a #metoo valódi arcáról. A szerző nagyon megakarja győzni az olvasót, hogy a sztori valós eseményeken alapul. Természetesen nem lehet tudni mi az igazság, de a tartalom nagyon is életszerű.
Az író azzal kezdi, hogy a szexuális zaklatási botrányok (vagyis a metoo-kampány) ösztönözte arra, hogy elmesélje élményeit. Ezután femináci módon hazudozni kezd, mivel azt magyarázza férfiuralom van (WTF?), és a nőnek sokszor nincs más választása. Utóbbi még nagyobb baromság, mint az előbbi, ugyanis mindig van választás. A történetben szereplő hülye picsának is volt, először nemet is mondott, de aztán mégis belement a baszásba, hogy aztán pofátlan módon, áldozatként tekintsen magára. Azt is leírja, hogy mindig lesznek hatalmukkal visszaélő férfiak és nők  ezzel utalva arra, hogy még sincs olyan kibaszott nagy férfiuralom. Tehát a szerző egyik szavával üti agyon a másikat.
Mégis érdemes elolvasni, minden hülyesége meg hibája ellenére, mivel őszintén lerántja a leplet a hamis nemi erőszak-vád lélektanról, egyben a #metoo-zó nők motivációiról. Végezetül íme a válasz a címre: Igen kihasználtak, de Te is akartad!

A sztori elolvasható: itt

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4313878366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása