Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. április 21. 02:58 - The Cortez

Nők, ösztöneik börtönében

Sokakban merült már fel az a kérdés, hogy a bántalmazó párkapcsolatban élő nők miért nem vágják ki az erőszakos palijukat, vagy ha meg is teszik, akkor miért fogadják vissza őket rendszeresen. A válasz már megint a hipergámiában keresendő.

3_girls_in_prison_1_by_azazell76-da79i7q.jpg

Bármit is hazudnak a feminácik, tudjuk, hogy a nők nagy része nem él bántalmazó kapcsolatban, de tény, hogy vannak olyanok, akik igen. Az ilyenek vagy már rögtön kilépnek belőle az első verés után, vagy egy darabig még benne maradnak, vagy pedig soha nem szállnak ki. Az első és a második esetben megtörténik ugyan a szakítás, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogják még jó párszor visszafogadni a palijukat. 

Mi lehet az oka?

Az erőszakos férfira a nők jókora része alfahímként tekint, még akkor is, ha az agresszió ellene irányul. Egy béta, számukra kurva unalmas jó fiú mellől előbb lépnek le, illetve sokkal előbb basszák ki, mint a vadbarmot. Magyarázatok természetesen mindig vannak, ugyanis a racionalizáló hörcsög segíti a hölgyeket, feldúlt uruk felmentésében.

Amikor ez a téma szóba kerül, akkor bizonyos nők a fejüket értetlenkedve csóválva, meghökkenten reagálnak nőtársaik abszurd viselkedésére. Ez érthető, mivel ők még nem keveredtek ilyen szituációba, vagyis még nem hozta őket össze a sors 1 erőszakos alfával, vagy 1 dark triad-huszárral.
Szintén tipikus reakció, amikor a csaj elkezd keménykedni, hogy: „Ha engem merne megütni...”  tudjuk jól, hogy ebben az esetben semmi nem történne. Még ha ilyen vagány is lenne éles helyzetben (ami ritkán fordul elő), ha megvédené magát, akkor is ugyanúgy vele maradna, vagy ugyanúgy kidobná, aztán nem sokkal később visszafogadná, mint más nőszemélyek.

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7013848146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2018.04.21. 06:49:18

100%-ig így van. Ha egy nőnek bejössz, a hörcsöggel kifuttatja hogy miért jössz be. Ha nem jössz be, a hörcsög lefutja hogy miért nem. Érdekes módon a szex-szel ugyanez a helyzet. Lehetsz a világegyetem legnagyobb virtuóza, ha a nőnek nem jössz be, a hörcsög kitalálja miért vagy szar az ágyban. Érdekes módon az hogy a nőnek van-e orgazmusa veled nincs kapcsolatban azzal, mennyire akar majd szexelni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.04.21. 13:40:13

@whoamiohmy: Az erőszakos férfi esetében általában az a tipikus duma, hogy „a Józsi amúgy nem ilyen” vagy „nem ilyen, csak ha iszik”.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása