Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. április 06. 02:08 - The Cortez

Kevesebb párkapcsolat/házasság, kevesebb korai elhalálozás

A férfiak átlagban hamarabb halnak meg, mint a nők. Ezt mindenki tudja, és meglepő módon még a feminácik se nagyon tagadják le. A szakértők kiváltó okként legtöbbször a stresszt szokták megnevezni...

single-no-i-m-just-in-a-relationship-with-freedom_jpg.png

Az állandó stressz káros az egészségre, azonban sokaknál elkerülhetetlen. Jelen van a munkahelyen, a suliban, a hivatalos ügyek intézésénél, és sajnos még otthon is. Az orvosszakértők meg a laikusok állítása szerint, a férfiak a túl sok stressz, illetve a rengeteg meló miatt halnak meg korábban (utóbbival elismerve, hogy a palik dolgoznak többet!). A 2 gyakran összefonódik, ép ezért jó az, ha gályázás után nyugi + béke várja odahaza az embert... és itt jön képbe az, amiről 1 szakember sem beszél.
A férfiak nagy részének a párkapcsolat/házasság olyan, mint 1 meló utáni második, kibaszott kellemetlen műszak, a szabadnap pedig mint a kötelező ingyen munka. Nem csak a rendszeres basztatás miatt, hanem az asszony parancsolgatása végett is. Ha a cégnél a főnök őrjöngve követelőzik, meg minden lépésünkbe belepofázik, akkor arra azt mondjuk, hogy benne van a pakliban. Na de otthon, műszak lejárta után/pihenőnapon, fizetésmentesen, mindezt a nőnktől/feleségünktől? Nem értem, hogy ezt miért kéne bárkinek természetesnek vennie.
Persze még többféle módon is őrületbe lehet kergetni a szerencsétlen férfit. A lényeg az, hogy az együttélés ugyanolyan stresszforrás, mint a szar munkahely, meg a köcsög felettes/kollégák. Sőt, ha lehet még jelentősebb, mivel az áldozat a "családi fészekben" szorong, ott ahol harmóniában kéne léteznie, másrészt a górét, valamint a retardált munkatársakat így-vagy úgy, de el lehet kerülni, viszont a barátnőt/feleséget már sokkal nehezebb. 

Kép forrása: Facebook

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4113813168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maddness69 2018.04.25. 15:14:03

Pina-valutával fizet. A kérdés: megéri-e?

st89 2018.05.07. 17:23:38

Ezért nem kell nő és cső. Van az a közhely a házasságról h 2 ember szövetsége olyan problémák megoldására amik házasság nélkül létre se jöttek volna.
Egyébként is a nőkben kibaszott irritáló h mindenbe belepofáznak.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása