Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. január 19. 21:47 - The Cortez

Hogyan fékezhető meg a feminácizmus?

Ma a radikálfeminizmus számít mainstreamnek, így ennek köszönhetően még az elzárt csapból is a femináci propaganda ömlik a képünkbe. Ez azt jelenti, hogy kurva nehéz dolguk van a valódi antifeminista, red piller, MGTOW paliknak, ám céljaik nem lehetetlenek, és a küzdelmük sem hiábavaló!

der_feminazi_s_face_new_book_teaser_image_by_gruntchovski-d9o4uwu.jpg

Az antifeminizmus még mindig underground ideológiának számít (bár már egyre kevésbé az), viszont a Férfihang.hu mainstream oldalnak minősül, igaz csak a hazai férfiszférán belül. Ez egyfelől jó, másfelől nem annyira jó, de tény, hogy több, hozzá hasonló, lehetőleg femináci/manginamentes weblapra lenne még szükség. Azt, hogy sok antifeminista, red piller, MGTOW blogot és site-ot kell működtetni, nem lehet elégszer hangsúlyozni, de ma már nem elég kizárólag irkálni.

Az emberek nagy része szívesebben néz mozgóképet, meg szívesebben hallgat hanganyagot. Épp ezért a legtutibb megoldás az antifeminista TV csatornák, és az ugyanilyen rádióállomások elindítása volna, de ez egyelőre sajnos megvalósíthatatlannak tűnik. Kurva nehéz lenne szponzorokat, befolyásos, nagy hatalmú támogatókat találni, ráadásul szinte a világ összes tájáról gőzerővel fújna a liberálnáci-femináci ellenszél, nem beszélve a beépülő, szándékosan bomlasztó mangina/radikálfeminista elemekről. Viszont kisebb-nagyobb antifeminista vagy Red Pill-témájú műsorokkal simán lehetne próbálkozni. Talán egyszer majd sikerül összehozni 1-et, de addig itt vannak nekünk Puzsér médiaanyagai.

De maradjunk az internetnél! Hatalmas igény van mostanában a videóblogokra és a podcastekre. Ebben a 2-ben lenne érdemes gondolkodnia a férfiszférának, még akkor is, ha a YouTube nem támogatja az antifeminista tartalmakat. Léteznek külföldi red piller, valamint MGTOW videósok, akiknek bejött a dolog. A felvételek készítőinek nem kötelező vállalni az arcukat, a podcastekhez meg csak a hangot kell adni, amit szintén lehet manipulálni.

Visszatérve a képernyőre: a filmeket még mindig zabálja a nép. Független, szerzőibb alkotásokba simán bele lehet ültetni az antifeminista politikát, valamint a piros pirulás bölcsességeket. Működik ez full komolyan, és ironikusan is. A filmeknél még nagyobb igény van a sorozatokra, amelyekben még inkább be lehet mutatni az ideológiát.

A rendezvénysorozatok is királyak lehetnének, ha több nyíltan antifeminista híresség létezne, vagy ha lenne pár sikeres piros pirulás videóblog/podcast, amelyek időnként élő show-kat csinálnának.
A Red Pillt nem lehet elég korán kezdeni, ezért az volna az igazi, ha már az elemi iskolákban bevezetnék, mint kötelező tananyagot, és nem a kék pirulás hülyeségeket vernék bele a fiatalok fejébe.
Az oktatáson kívül a politikában lenne még hatalmas szükség az antifeminizmusra. Bár a kormány, és úgy általában a jobbos pártok néha felszólalnak a radikálfeminizmus ellen, de csak akkor, ha veszélyben érzik a tradkon világképüket, magyarul valódi antifeminista csoportok kellenének az összes parlamentbe.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3513588507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása