Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. január 01. 22:02 - The Cortez

Szilveszter 2017 - Élménybeszámoló (#metoo)

Boldog Újévet Mindenkinek, még a mangináknak is (na jó, nekik nem). Aggódni nem kell, ugyanis a Red Style School 2018-ban is pörög tovább! Kezdésnek jöjjön 1 rövid kis beszámoló.

happy_new_year_da_by_tha_x-datqt2k.jpg

Már megint Budapest belvárosába mentem szórakozni, ismételten 1 külföldiek által felkapott helyre. Az odafele vezető úton valahogy sokkal több kurvát láttam, mint tavaly: szinte az egész várost ellepték a szexuális zaklató picsák. A clubban ha lehet még több akadt belőlük: amerre a szem ellátott, ribancok voltak mindenhol. Nem csak a tánctéren, de még a rúdon is pörögtek az önjelölt sztripperek, akik nagy valószínűséggel szűzkurvák lehettek.
Mindezen tapasztalatok azt a tényt támasztják alá, hogy a nők nagy része továbbra sem fél 1 kicsit sem a nemi erőszaktól, meg a zaklatástól.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5813539367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása