Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. december 14. 12:54 - The Cortez

MGTOW-gyalázás

A MGTOW hallatán nagy divat hisztizni, szemet forgatni, fejet csóválni és mindenféle áltudományos, hazugságokon alapuló okfejtésbe belekezdeni, a mozgalom követőit pedig szokás démonizálni, rágalmakkal dobálni, karaktergyilkolni, üldözendő állatfajnak beállítani, miközben a légynek sem ártanak. De aggódni nem kell, a történelem Minket igazol!

mgtow_men_go_their_own_way_real_man_definition_by_mgtow_me_not-da7b2ck.jpg

A MGTOW-k a sima Red Pillerekkel együtt, legtöbbször megfigyeléseken alapuló tényeket közölnek, érzékelik a Valóságot, belelátnak a társadalmi folyamatokba, felismerik a rájuk leselkedő veszélyeket. Ezzel a tudással, és azzal, hogy szándékosan elkerülik a problémákat, meg nem kérnek a szarból, kivívják a radikálfeministák, a hülyébb nők (köztük az exfaszkörhintások), a manginák, tradkonok-tradkon manginák, a Blue Pill nácik, valamint a társadalom ostobábbik része gyűlöletét. Az ő világukban ugyanis a MGTOW életforma egy népirtásnak felel meg, még akkor is, ha a mozgalom tagjai amúgy senkinek sem ártanak.

Nem 1 olyan ártatlan emberről hallottunk már, akit nem csak üldözött, hanem ki is nyírt a fentiekhez hasonló mentalitású, primitív csőcselék. Ide vehető Sophie Scholl története, vagy akár Jézus (aki egyébként szintén MGTOW volt), vagy az inkvizíció azon áldozatai, akiket elégettek a máglyán. Galileo Galiei pár fokkal jobban járt: hiába volt zseniális csillagász és fizikus, könyveit betiltották a picsába, megfigyeléseken alapuló tényeit pedig kényszerítve visszavonatták vele, mert mást állítva szembement a többség hülyeségeivel-tévedéseivel. Tehát az agyhalott tömeg mindig kergeti és bünteti a másképp gondolkodókat, főleg akkor, ha azok igazat beszélve, lerántják a leplet az őket körülvevő hazugságokról, ellentmondásokról.

Ha tetszik, ha nem, ma a MGTOW-k azok, akiket a sima Red Pillerekkel, a valódi antifeministákkal és még 1-2 csoporttal együtt boszorkánynak bélyegeznek. És hogy kikben látnak ellenséget a maguk útját járó férfiak? A hazugságokkal ellentétben nem a nőkben, hanem azokban, akik ezt a róluk alkotott baromságot terjesztik, meg őket üldözik, vagyis a fentebb leírt söpredékben.

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6113499861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása