Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 25. 18:00 - The Cortez

A racionalizáló hörcsög

„A folyamat, ami során az illető racionalizálni próbálja az érzelmi alapú döntéseit, illetve megpróbálja feloldani az elméjében keletkezett kognitív disszonanciát.” (Forrás: Járd A Saját Utad!)

rationalizationhamster_by_dvarghundspossen-d6qao4h.jpg

Mivel a nőknek csak nagyon kevés része tud érvelni, meg racionálisan gondolkodni, ezért gyakran segítségül hívják az agyukban dolgozó racionalizáló hörcsögöt, ami ott munkálkodik az összes nőtípus fejében. A csajok a hörivel próbálják lesöpörni az őket ért negatív kritikákat. Érdekesség, hogy a rágcsáló legtöbbször mindig valami hihetetlenül primitív magyarázattal tud szolgálni.

A nők jellemzően a párkapcsolati döntéseik, a szakításaik-válásaik, a kurválkodásaik és a félrebaszásaik kapcsán szokták alkalmazni a hörcsögöt. Ha van 1 gold digger, aki összejön 1 milliomos vén fasszal, akkor ziher, hogy az öregember "kedvességére" meg "figyelmességére" fog majd hivatkozni. Ugyanez a helyzet, ha 1 pénzes, extrémen elhízott férfival áll össze, ráadásul olyankor az illetőt nem kövérnek fogja hívni, mint más, kevesebb anyagi forrással rendelkező dagadt palit, hanem simán csak "mackós"-nak.

Ha a nők szétteszik a lábukat 1, vagy egyszerre több alfának, akkor azt is a fentihez hasonló, erőltetett baromságokkal fogják megindokolni. Azt is, ha több év alfákkal való faszkörhintázás után összejönnek 1 bétával, vagyis ha saját csúnyaságuk és öregségük okán lejjebb adnak a magas igényeikből, majd hozzámennek 1 számukra aligha vonzó palihoz. Az utóbbi döntésüket ilyesmi béna, kamu szövegekkel racionalizálják meg: „már rég kinéztem magamnak... rájöttem, hogy lelkileg egy hullámhosszon vagyunk... barátok voltunk, de belé szerettem.” Ráadásul a bétával folytatott kapcsolatuk kezdeti fázisában, azt mesélik be maguknak meg a környezetüknek, hogy a számukra ideális férfit találták meg... Hajtogatják ezt addig, amíg képbe nem kerül 1 alfahím.

A 7köznapi kurva hülyeségekre hivatkozva megmagyarázza, hogy ő nem kurva, még akkor sem, ha néha ellenszolgáltatás fejében baszik-szopik, de a pornós kurvák sem mindig tartják magukat ringyónak, mint ahogy a virtuális prostik sem. Sőt, még a hivatásos ribancok között is akad olyan véglény, akinek van képe a hörcsögöt alkalmazni. A szexuális zaklató picsák szintén ostobaságokat hordanak össze, ha a kurvának öltözésük van terítéken.

Mivel a női nem képviselői a róluk szóló tündérmesékkel ellentétben tömegesen basznak félre, így legtöbbször egyértelműen a félrekúrásaik-félreszopásaik kapcsán böfögik fel a legalpáribb hülyeségeket. Legismertebb a bűnös tettük megideologizálása. Pl: „Béla már nem foglalkozik velem, le sem szar, meg sem basz, állandóan csak dolgozik, magára sem ad semmit. Bezzeg a Józsi az kedves, figyelmes, vonzónak tart és rengeteget ad magára”. Nagyjából ezek a híres indokok jönnek elő szakításnál-válásnál, vagyis a megunt, elbétásodott férfi, alfára való cserélésénél. Szintén a hörcsög terméke, amikor bizonyos picsák azt mondják, hogy a fasszopás, pinanyalatás- vagy ujjaztatás, anál szex, smárolás, randizgatás, flörtölés nem megcsalás, mert ezekben az esetekben a pénisz nem kerül bele a pinájukba. Bár az a csaj, aki ilyeneket állít a höri hatására, az már inkább 1 komplett idióta, ki egy 9 éves gyerek szellemi szintjén létezik. Hasonlóan retardált az a nő, amelyik megmagyarázza, hogy a félrebaszás ellenére "szerelmes" a párjába. De mind közül a legbetegebb azok a ribancok, akik képesek szűznek beállítani magukat (pl: "szüzesség szobával"), miközben már kurva régóta nem azok.

Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6013084410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.10.25. 19:54:30

Látom a szüzesség szobás sztori megragadta a figyelmedet ;)

Helyes.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.27. 15:29:03

@whoamiohmy: Igen ;)
Ez már tényleg bizarr kategória, de teljesen elképzelhető, hogy ilyen hülyeséggel állnak elő.

De miért! 2017.10.27. 22:47:10

Fejtsd ki kérlek ezt a szüzesség szobát kérlek minez! Csak ott lehet megpakolni?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.28. 02:00:35

@De miért!: Whoamiohmy kollega olvasott 1 sutyi picsáról, aki kitalált 1 Szüzesség szobát. Azt hazudta magának, hogy ha szex után átalszik 1 éjszakát a Szüzesség szobában, akkor visszanő a szűzhártyája. Nyilván így még a sokadik alkalom után is azt tudta kamuzni a férfiaknak, hogy még szűz.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása