Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 24. 02:19 - The Cortez

Szülinapi poszt - My Red Pill-story

Jöjjön 1 kis személyesebb rész, a blog 1 éves fennállásának alkalmából.

red_thirst_by_jeweliaiam.jpg

Gyerekkoromban én sem úsztam meg a kék pirulás hülyeségeket. Nekem is azt tanították, hogy a lányokkal kedvesnek kell lenni, bókolgatni kell nekik, szépen kell velük beszélni, mivel ők alapból kedvesek, fontosak nekik az érzelmek, meg eleve szerelemre vágynak... aztán amikor kikerültem középiskolába rájöttem, hogy engem bizony jól átkúrtak.
Kiderült, hogy az összes, tündérmesébe illő baromság szemenszedett hazugság volt. Persze akkor is akadtak olyan nők, mint akikről a családtagok, ismerősök, óvónők, tanárnők ábrándoztak, csak hát kurvára nem ők voltak az átlag. A kék pirulás társadalom valahogy elfelejtett említést tenni a primitív női viselkedésről, illetve arról a tényről, hogy a ribancok nem csak az útszélén meg a pornófilmekben fordulnak elő. Érdekes módon, miután kezdtem felismerni az elhallgatott igazságot, még 1 jó ideig megmaradtam idealista, naiv hülye gyereknek, vagyis nálam elhúzódott a Tagadás szakasz, a hozzátartozó kognitív disszonanciával együtt.
A Harag fázis is meglehetősen sokáig tartott, ráadásul kisebb időre többször visszatért. A 3. szakaszra alig emlékszem, a 4. meg mintha kisebb-nagyobb megszakításokkal, végig jelen lett volna.
Valamikor tavaly, de az is lehet, hogy még azelőtt érkezett meg az Elfogadás. Ez valahogy teljesen váratlanul jött és elmondhatom, hogy tényleg ez a lehető legjobb fázis. Nagyjából úgy van minden, mint ahogy tanultuk: kitágul a világ, új célok, coolság, önfejlesztés, élni akarás stb. A kognitív disszonanciák valóban megszűnnek, mivel ismerem a nőket, az ösztöneiket, és az évek alatt sikerült eljutnom arra a pontra, hogy semmin se lepődjek meg, ha az előbbiekről van szó. Így viszont teljesen lazán kezelem őket: átlátok a játszmáikon, jókat röhögök a tipikus női hazugságaikon, és gyakran szembesítem őket az ösztöneikkel. Ugyanakkor nyitottan is állok hozzájuk: végighallgatok mindenféle csajt társadalmi rétegtől függetlenül.
Voltam már full béta, és azt is vágom milyen 1 natural alfa árnyékában élni. Az régi énemet ma már lehet sokan manginának neveznék, de én tudom, hogy akkoriban inkább 1 sima kék pirulás, idealista fasz voltam, mert a blue pilles baromságok határozták meg a gondolataimat. A Red Pillre nem vezetett rá senki, magamtól vettem be a kapszulát, és egyedül kezdtem el a piros pirulás ébredést. Néhány évvel később aztán rendesen meglepődtem, hogy nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal, azon pedig még jobban, hogy az észrevételeim összessége 1 filozófia a neten, amit a Mátrix című filmből vettek át.
Bár a környezetemnek néha sikerül kis időre visszarángatnia a 2., illetve nagy ritkán a 4. szakaszba, de ha valaki kérdezné, akkor köszönöm, kurva jól megvagyok itt az 5. fázisban. Viszont fontos tudni, hogy lehet soha nem jutok el az Elfogadás részig, ha nincs a Red Pill irodalom és a férfiszféra!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6812888146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása