Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 17. 17:36 - The Cortez

Női szingli életforma vs. MGTOW

A neoprimitív, gyakran szellemileg visszamaradottnak tűnő kamu antifeministák, rendszeresen a feminácizmushoz hasonlítják a MGTOW-t. Ha lenne 1 csepp eszük, akkor ők is jól tudnák, hogy az utóbbi női megfelelője a szingli jelenség.

freedom_by_sivkoff.jpg

A szingli filozófia meg annak nagyfokú hangoztatása előbb létezett, mint a MGTOW nyomulása, és azt is tudjuk, hogy a jelenség nagyrészt a Szex és New York c. sorozatnak köszönhetően terjedt el világszerte. Ezzel szemben az agglegénység mindig is létezett: voltak akik erre a sorsra kényszerültek, és voltak akik szándékosan ezt az életmódot folytatták, élvezték a szabadságot, és kurva jól érezték magukat őket nevezhetjük az első MGTOW-knak.

Alapvetően a női szingli életformával sincs gond, mivel 1 csajt is átbaszhatnak, kiábrándulhat a hosszútávú kapcsolatokból, ráébredhet a kék pirulás társadalom élethazugságaira, meg elege lehet annak fasisztoid terrorjából. A baj ezzel kapcsolatban inkább azzal van, hogy amikor a nők reklámozzák ezt a filozófiát, meg amikor azt mondják: „Nekem nem kell palééé. Szingli vagyok és az is maradok bazmeg!”, akkor az legtöbbször feltűnési viszketegség jellegű, és ha lehetőségük van összejönni 1 alfával, felső bétával, vagy 1 olyannal, aki után évek óta csorgatják a nyálukat, akkor gondolkodás nélkül dobják el a picsába az elveiket. Nem úgy, mint a 3-as szinten lévő MGTOW-k, meg eleve a férfiak nagy része, akik sokkal jobban tudnak ragaszkodni az elveikhez.

Az egészben a szokásos 2-ős mérce a legundorítóbb. Bár a blue pilles társadalom a szingli nőket is basztatja-kioktatja időnként, ám velük szemben mégis sokkal elnézőbbek, mint a szándékosan egyedülálló palikkal. A feminácik meg a manginák kurvára imádják a szingli csajokat, de a maguk útját járó férfiakból ellenséget próbálnak kreálni, a kamu antifeministák és a tradkon manginák pedig démonizálják, és pofátlan módon a radikálfeminizmushoz hasonlítgatják a MGTOW-t, miközben említést sem tesznek a szingli nők létezéséről.

Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3012870878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2020.01.12. 09:51:13

Kettő között a legnagyobb különbség az okokban rejlik. Férfi egyedüllét oka a szükség, negatív tapasztalatok A társadalom negatív hozzáállása férfiak problémájával való nem törődés.
Nőknél épp ellenkezőleg A társadalom biztatása a bőség zavara aránytalanul eltúlzott lehetőségek, a negatív megítélés hiánya, illetve egy felelőtlen nőnél az, hogy ez örökké fog tartani, mindig lesz ingyen ebéd...
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása