Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 12. 21:44 - The Cortez

Nőuralom

Amikor a feminácik a 2-ős mérce, az áldozathibáztatás, és a nemi diszkrimináció jelszavakat óbégatják, akkor szót sem ejtenek arról, hogy ezek a jelenségek leginkább a férfiakat sújtják. Így persze mélyen kussolnak a nőuralom létezéséről is, amikor éppen a "férfiuralomról" hazudoznak. Nézzük meg, hogy hol, milyen területeken valósul meg a nőuralom.

it_begins_by_rice777-d9qusag.jpg

Oktatás:

Az oktatás ma már szinte 1 teljesen elnőiesedett terület. Az óvodák és az általános sulik nagy részéből teljesen ki vannak szorítva a férfiak. Ahogy egyre feljebb haladunk (középiskolák, egyetemek, fősulik), úgy egyre több férfioktatót találunk, de a legtöbb gyereket a fiúkat is beleértve mindenféle frusztrált nőszemély neveli 14-15 éves koráig, aminek sokszor meg is látszik az eredménye.

Hivatali munka, ügyintézés:

Ezen a területen is jelentősen száműzve vannak a férfiak, annak ellenére, hogy gyakran sokkal jobb munkaerőnek bizonyulnak.

Szexuális zaklatás:

A női szexuális zaklatás nem hogy legalizálva van, de még leszólni sem szabad érte az elkövetőt. A társadalmi jelenséget több iparág segíti, ráadásul a feminácik, a manginák, a liberális prolik, és a társadalom ostobábbik része is támogatja, a zaklatókat pedig felmenti. A nem normális támogatók úgy állnak ebben a kérdésben a nőkhöz, mint ahogy a svédek meg a németek bűnözéskérdésben a migránsokhoz.

Prostitúció:

Nyilván nem az illegális kurvaságról van szó. A radikálfeministák itt is eeenyómást meg kizsákmányolást ugatnak, miközben a lakásos hivatásos kurvák általában adó- és kontrollmentesen keresnek milliókat, beárazzák a saját pinájukat, és ők szabják a feltételeket.

Pornó:

A feminácik kizsákmányolásról pofáznak... kár, hogy a Valóságban a pornós kurvák hülyére keresik magukat, ellentétben a férfiszínészekkel, akiknek még teljesíteniük is kell. De azt is óbégatják, hogy a nőket megalázva ábrázolják az ilyen filmekben... még jó, hogy a legtöbb esetben senki sem kényszeríti a ribancokat, hogy belevágjanak az iparba. Ja és több női rendező-producer van, aki szintén kurva gazdag, és szintén megalázva ábrázolja a videóiban a picsákat.

Válás:

Legtöbb válást a nők kezdeményezik. Ha megtörténik, akkor a legtöbb esetben ők kapják a gyereket, a gyerektartást, a közös lakást, és az összegyűjtött vagyon 1 részét.

Gyerekvállalás:

A nő akkor esik teherbe amikor akar, vagyis ha éppen úgy tartja kedve, akkor nem veszi be a fogamzásgátlót. Ja és attól esik teherbe, akitől akar.

Hamis nemi erőszak-vád:

A legalávalóbb női ütőkártya a férfiak ellen. Mondanom sem kell, hogy az elfogult bíróság, és a társadalom nagy része is mindig a nőnek hisz.

Bűnözés:

 A nők gyakran kevesebb évet kapnak, vagy felmentik őket ugyanazért a bűncselekményért.

Kép forrása: itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4112824880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.09.12. 22:34:44

Egy nagyon fontos (talán a legfontosabb) területet kihagytál: a nők gyakorlatilag 90%-ban dominálják a politikai rendszert. Erről a 90-es években készült egy zseniális felmérés, amiben kimutatták, hogy a női választójog bevezetése egyet jelentett az etatista, a férfiakat az utolsó fillérjükből is kiforgató, "gondoskodó" állam bevezetésével (ne felejtsük el, hogy az adóbefizetések 80%-át a férfiak hozzák, míg az állam kiadásainak 80%-a a nőkre megy el, valamint a nők kollektív értelemben nem fizetnek adót ( nkilsdonkgervais.wordpress.com/2016/08/10/research-finds-that-the-state-is-entirely-funded-by-male-taxpayers/ ), mivel többször többe kerülnek az államnak, mint amennyit befizetnek):

www.people.fas.harvard.edu/~iversen/PDFfiles/LottKenny.pdf

Természetesen azóta sem mert senki hasonló kimutatást készíteni, hiszen a femcsiknek nem tetszik. LOL. Pedig ha a politikai-gazdasági helyzetet elnézzük, a helyzet inkább romlott, mint javult azóta.

Nagyon érdekes még az is, ha megnézzük, ez hogyan kiviteleződik a mindennapos életben. Én erre a jelenségre akkor lettem figyelmes, mikor egy masszőrnő, akihez egy időben jártam, kedélyesen elcsevegte masszírozás közben, hogy na, ő most 3 hónap szexmegvonás után hajlandó volt a hétvégén szexelni a pasijával, hogy az illető a nő által proponált pártra szavazzon. Tegyük hozzá, hogy ez egy 50-es nő volt, korántsem brutálisan jó szexuális piaci értékkel. Meggyőződésem, hogy a házasságban vagy tartós párkapcsolatban élő férfiak túlnyomó többsége arra húzza az X-et, ahonnan a puncikát kapja, magyarán ha nem arra szavaz, akire az asszonyka szeretné, akkor bizony farkasszex lesz jó pár hónapig otthon (ülsz a luk mellett és vonyítasz).

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.13. 16:38:53

@whoamiohmy: Lehet így van, de ez nagyon nem feltűnő jelenség. Bár a feminácik azt is szokták ugatni, hogy a politikát a férfiak irányítják, meg hogy diszkriminálják a nőket, ezért kell a kvóta stb. Szóval lehet ezekkel a dumákkal is csak el akarják fedni a Valóságot.

„Meggyőződésem, hogy a házasságban vagy tartós párkapcsolatban élő férfiak túlnyomó többsége arra húzza az X-et, ahonnan a puncikát kapja, magyarán ha nem arra szavaz, akire az asszonyka szeretné, akkor bizony farkasszex lesz jó pár hónapig otthon (ülsz a luk mellett és vonyítasz). ”

Ennél jobban már nem lehet lebétásítani 1 férfit. A manginák meg természetesnek veszik ezt a fasiszta diktatúrát, na meg persze a szexmegvonást is. Lényeg az, hogy az a legjobb megoldás, ha 1 párkapcsolatban/házasságban egyáltalán nem kerül szóba a politika

Voldi 2017.11.09. 10:50:25

A diktatúra onnan jön, amiről nem szabad beszélni. Nőuralomról, a nők ördögi Lilith természetéről nem szabad beszélni, se arról, hogy náluk van az igazi irányítás.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása