Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 06. 01:00 - The Cortez

Nőtípusok vol. 10 - A szingli anya

Jöjjön a leghírhedtebb nőtípus.

selena_smash_by_tastysnack-d7az7k7.jpg

Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy igazak-e, vagy csak városi legendák-e a szingli anyákról szóló történetek. Logikusan végiggondolva a dolgot, teljesen egyértelmű, hogy az ilyen nők a lehető legrámenősebbnek. A szingli muter vagy elvált, vagy szétment a palijával, de a lényeg az, hogy a gyerekét/gyerekeit egyedül neveli, így mindenképpen be akar újítani 1 új fatert otthonra. Innentől kezdve sejthető, hogy ez a fajta nő pontosan úgy működik, mint 1 gold digger: elvárja az anyagi biztonságot (vagyis a sok pénzt), a státuszt, a saját lakást, a kocsit, meg még ki tudja, hogy mit. Nem az a célja, hogy teherbe essen 1 alfától az már lehet, hogy összejött neki korábban , hanem az, hogy valakivel eltartassa a kölykeit. Tehát a kisgyerekes szingli anyák, általában alfás tulajdonságokkal rendelkező bétákra vadásznak, és szinte semmilyen eszköztől nem riadnak vissza: kezdeményeznek, flörtölnek, nyomulnak, és a szexben állítólag kurvára odateszik magukat. Leggyakoribb előfordulási helyeik: játszóterek, gyermekmegőrzők, iskolai-óvodai rendezvények, illetve röhejes gyerekzsúrok.

Azok a szingli anyák, akiknek a kölykeik serdülő- vagy nagykorúak, és faterkeresés helyett simán ribanckodnak, valamint azok, akik magasról leszarják, hogy a kisgyerekeiknek van-e apjuk vagy nincs, és szabadidejükben kurválkodnak, azok már a kurva anya kategóriájába esnek.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr10012806526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása