Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 01. 15:31 - The Cortez

Gender Studies helyett... Red Style School!

Tele van a faszod, hogy még az elzárt csapból is a radikálfeminista propaganda folyik? Kiszárad a pinád, hogy még az antifeminista blogokon/website-okon is manginák a megmondóemberek? Ha igen, akkor úgy a Red Style Schoolt Neked találták ki! 100%-ig színtiszta Red Pill leckék, nem csak férfiaknak!

tumbling_down_the_rabbit_hole_by_grayletters-d2zptj1.jpg

A hazai férfiszféra legfiatalabb, egyben legcoolabb blogja 1000-el pörög tovább 2017 második felében is.  Az ingyenes oktatás folytatódik: jönnek az újabb Red Pill leckék, MGTOW népszerűsítő cikkek, antifeminista hírek a nagyvilágból, társadalmi folyamatok elemzései, filmajánlók- és kritikák stb.

A kurzus egyik fő célja, hogy minél szélesebb körben ismertté és vonzóvá váljon a MGTOW életforma, de ez nem azt jelenti, hogy minden férfinak ezt az utat kell követnie. Ennél sokkal fontosabb a piros pirulás filozófia, mentalitás és valóságérzékelés terjesztése. Ha minden pali bevenné a Red Pillt, átlátná a női játszmákat meg a társadalmi folyamatokat, tisztában lenne a nők ösztöneivel, ismerné a nőtípusokat, alfaként viselkedne, akkor mindjárt 1 sokkal élhetőbb hely lenne a civilizációnk. Ha 1 férfi kellően felkészült, akkor onnantól kezdve akár még párkapcsolatba is belemehet, mivel nem ész nélkül, naiv hülye gyerekként vág bele a dologba, tudja, hogy mivel jár, és azt is, hogy az egésznek milyen következményei lehetnek. Még ha rá is baszik később, Red Pill vagányként soha nem fog olyan szinten rákúrni, mint 1 kék pirulás idealista!

Tehát az elsődleges cél a férfiak kiképzése. Ha egyre többen Red Pilleré válnak az kurva jó, viszont ha csak 1 mangina is kukába vágja saját manginizmusát az itt olvasható leckék, és lehengerlő stílus hatására, akkor már tényleg megérte az egészet elkezdeni.

Szóval felesleges szeptembertől Gender Studies órákat venni, mivel indul a 2. évad!

Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5112796380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása