Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. augusztus 26. 22:37 - The Cortez

Nőtípusok vol. 9 - A kurva anya

A kurva anyádat!” Gyakran alkalmazzuk ezt a fajta szitkozódást, miközben bele sem gondolunk abba, hogy sajnálatos módon sok embernek tényleg kurva, vagy kurva volt egykoron az anyja.

phoenix_marie_no_2_by_industrybyrick-d5cfhqh.jpg

Ebbe a típusba elég sok minden beletartozik. Ide számítanak a fiatalkorukban, vagy akár a gyerek/gyerekek mellett össze-vissza baszó ribancok. Az ilyen pörögjön csak a faszkörhintán élete végéig, de ne akarjon normális palit, meg kölyköket. Egy gyerek számára az egyik legundorítóbb szégyen, ha a muterja 1 ilyen kurva/kurva volt, főleg akkor, ha a környezete is tud róla. Az ilyen picsák általában teherbe esnek 1 alfától (van hogy azt se tudják melyiktől), aki hamar lelép a mellőlük, vagy elve össze sem jön velük. Szingli luvnyaként aztán folytatódik tovább a ribancéletmód, a hipergámia, az "igazi" kergetése, miközben ideig-óráig több apajelölt is képbe kerül. A gyereknek/gyerekeknek ettől aztán baszott jó gyermekkoruk lesz (főleg, hogy minden hétvégén a nagyszülőknél, vagy ki tudja kinél vannak, mivel a muterjuk valamelyik buliban kurválkodik). Részben erről a jelenségről szól a Maniac című fim is. Ne feledjük, hogy az is hasonlóan ciki helyzet, ha az exringyó lehorgonyoz valami rendes Béta Béla mellett, még akkor is, ha "megkomolyodik" mellette.

Mondanom sem kell, hogy ide tartoznak a szexmunkások is, vagyis a hivatásos kurvák és a pornósok. Az ő esetükben is hatalmas nagy szégyen, ha gyereket szülnek, ráadásul sokan hasonlóan züllött életmódot folytatnak, mint a sima 7köznapi luvnyák. El kéne fogadniuk, hogy a "munkájuk" eleve kizárja a gyermekvállalás lehetőségét, még akkor is, ha már rég felhagytak az iparral. A jövőben remélhetőleg ez a dolog is szabályozva lesz valahogyan. A 2 lehetőség közül egyébként egyértelműen az a gázosabb, ha a pornós kurva válik anyává.

Végezetül vannak azok a nők, akikről kibaszott nehéz eldönteni, hogy fiatalkorukban bármilyen kurvák voltak-e, vagy azok szerettek volna-e lenni (csak nem jött nekik össze), vagy csak simán gyenge jellemű, naiv hülyék, akik mindent megengednek-elnéznek a lányaiknak. Egyre több olyan idősödő mutert látni akiket nem, hogy nem zavar lányuk/lányaik kurválkodása, szexuális zaklatása, de még támogatják is őt/őket benne. Az ilyeneket leginkább facebookon lehet csekkolni, ahol ország-világ előtt, szégyenszemre nyalnak a social media ribanc lányuk/lányaik képei alatt.

Ha olyan feminácival, manginával vagy liberális prolival találkozol, aki kritika nélkül, vért izzadva védi a kurvákat és a jogaikat, akkor nagy valószínűséggel az ő anyja is prostiként dolgozik/dolgozott, esetleg viselkedik/viselkedett.

Kép forrása: itt

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4012780606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.08.27. 00:06:41

Van még egy típus: mikor Anyuci "futtatja" a pici lányát. Én ezt úgy szoktam hívni, hogy ezek "a kislányom puncikája" című pszichológiai játékok. Kb. annyi a sztori, hogy Anyu tudja, a kislánya kb. olyan életkorban van (20-25 között), amikor a puncikája jó sokat ér a húspiacon, és igyekszik a létező legjobb helyre beparkoltatni pici lánykája nemi szervét. Így aztán Anyu maga hajtja fel a kellően jó háttérrel (többnyire anyagi javakkal) rendelkező "kérőket", sokszor úgy, hogy a kérők maguk nem igazán hajlanának a történetre. Többször volt dolgom ilyen anyucikkal, volt, hogy a chaten a lánya képével volt fenn az illető, aztán bevallotta, hogy próbál a lánya helyett "csajozni". De olyan is volt, hogy Skype-on anyuci unos-untalan a kislánykája képeit küldözgette, hogy lássam, milyen jó anyag is a pici lány. Durva.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.27. 17:28:54

@whoamiohmy: Ja igen, van amikor a muter konkrétan a hivatásos kurválkodásra is rádumálja a lányát. Részben erről a jelenségről is szólnak Szalai Vivien kurvás könyvei.

erkölcsi hulla 2017.08.28. 10:12:29

@whoamiohmy: Hehe. Ráismertem egy rokonra, ott is az volt a lényeg hogy a kedvenc lánya pináját minél jobb áron adja el. Sikerült is nekik, egy belga faszt talált, gyorsan el is vetette magát, irány külföld, biztos ami biztos. Hab a tortán hogy a csaj valami vallástörténetet végzett egyetemen mscn. Úgy látszik az erkölcs és a hit néha hátrányban marad a pina értéke mellett.

whoamiohmy 2017.08.29. 19:16:39

@erkölcsi hulla:
Nekem úgy 2-3 éve hobbim, hogy fiatal (végzős vagy 1-2 évvel a diploma előtt álló) orvosoknak nyújtok karriertanácsadást (ingyen persze). Elég sok tapasztalatom van több külföldi országgal, elmondom nekik, hol mi a jó, merre mit lehet az emberrel magának kezdeni.
Az a tapasztalatom, hogy a pasik odafigyelnek, amit mondok, azt komolyan veszik és nagyon sokszor megfogadják a tanácsaimat (no persze sajnos nem mindent és nem mindig). A nők... például itt egy beszélgetés nemrégről:
- Te vagy az, aki segít a végzősöknek a külföldi munkában?
- Én.
- Na, én szeretnék Angliába kijutni.
- Mit szeretnél csinálni?
- Nem tudom.
- Mik a céljaid?
- Nem tudom.
- ????
- A barátom izraeli és Angliában kardiológus, úgyhogy végül is tökmindegy...
- Pfff....

erkölcsi hulla 2017.08.30. 14:06:27

@whoamiohmy: OFF érdekes hobbi. Úgy általában, mik az észrevételek, akik kimennek mint orvos, mindnek hippijuhéjjó lesz az élete? Nem csak fizetésileg kérdem, mert más amikor pénzt szerezni megy ki valaki és más amikor élni. Azért is kérdem, mert pont ilyen helyzetben lévő mérnök vagyok, érdekelnek a tapasztalatok. Németreo.-ra gondoltam, ott van rokon.

whoamiohmy 2017.09.02. 13:54:52

@erkölcsi hulla: Szerintem ezt ne itt beszéljük meg. Ha van kedved, írj rám blog.hu-n keresztül és e-mailben szívesen mesélek.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása