Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. augusztus 17. 23:31 - The Cortez

Trú sztoriz # 3 - Így építs házat a nődnek!

stacey_and_jodie_first_day_construction_by_kcfeel-db7wnyn.jpgA történet szerint 1 csaj évek óta együtt élt a palijával. Egy idő után a fiatal pár összeköltözésre adta a fejét, így házépítésbe kezdett. A nőstény nem volt megelégedve az otthoni baszással (nem tudni, hogy rövid-kevés volt-e neki, vagy csak simán nem tudott elélvezni), ezért sunyiban 1 alfával kúratta rojtosra a pináját.

Igen ám, csak erről az embere mit sem tudott, és a szerencsétlen pénzt, időt, fáradtságot, illetve verejtéket nem sajnálva építette az Antikrisztus palotáját.
A picsában annyi gerinc és tartás nem volt, hogy a palija elé álljon, aztán kibassza a gecibe. Ez utóbbi lett volna a helyes megoldás, de a gyáva kurva inkább benne maradt a bétával a fos kapcsolatban, hogy az a belét is kidolgozva felépítse a birodalmát, miközben a csaj végig sunyiban az alfával baszatta meg magát.
Ez a sztori iskolapéldája a béták gátlástalan kihasználásának, valamint a férfiholokauszt egyik fajtájának. Ha azóta született gyerek, akkor az teljes mértékben borítékolható, hogy az alfától származik. De remélhetőleg a béta azóta tudomást szerzett a háta mögött történő megaláztatásról, és nem volt balfasz, vagyis páros lábbal rúgta ki a retkes ribancot az épülő kecóból.

Túl sok az ilyen történet. Biztos, hogy megéri belevágni 1 komoly kapcsolatba? (A kérdés költői)

Kép forrása: itt

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3812758498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Up! 2017.09.29. 11:33:28

Mi a francért kell ilyen alpári stílusban írni?
A lényeg mindenkinek átjött volna normális hangnemben is.
Rendszeresen látogatom a TRP témájú blogokat, de ez a stílus...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.09.29. 17:18:28

@Up!: Egy ilyen témánál teljesen vállalható ez a stílus.

Santiago Hernandez 2019.01.28. 21:46:10

Pont a stílus miatt kedvelem ezt a blogot. A nők alpári viselkedését csak így lehet a megfelelően tálalni. Ha túl konzervatív lenne, az polkorrektség lenne.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.30. 15:34:53

@Santiago Hernandez: Ez része a koncepciónak, hogy legyen vagány, szókimondó és semmiképpen sem PC. Meg eleve így szeretek írni a legjobban. A konzervatív, unalmas stílust jó pár másik oldal megteszi helyettünk.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása