Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 12. 12:47 - The Cortez

Summertime

Nyáron nem csak fesztiválokra mennek tömegesen a csajok, hanem sokan elutaznak belföldi, illetve külföldi nyaralgatásokra is. És az ilyen vakációk a legtöbbször felérnek 1 Balaton Sounddal.

3_girls_at_the_beach_by_candidsyoulike-dakzpsg.jpg

Magyarországon a Balaton térsége, azon belül pedig leginkább Siófok a legfelkapottabb üdülőhely. Azt lehet mondani, hogy ami majdnem 1 hétig Zamárdi, az egész nyáron Siófok. Külföldi országok közül a legtöbbször még mindig Horvátba, Olaszba, illetve Görögbe szeretnek menni a fiatal csajok. Teljesen mindegy, hogy szülőkkel, vagy barátnőkkel-haverokkal mennek, a végeredmény majdnem mindig ugyanaz, mint a fesztiválokon, vagyis nem tudhatod, de ha az utóbbiakkal nyaralgatnak, akkor ne nagyon legyenek illúzióid!
Sok nő kizárólag kurválkodni megy ki: úgy vannak vele, hogy „ami ott történik, az ott is marad”. Abban reménykednek ha nyáron, egy idegen országban basznak mindenféle alfával, főleg külföldiekkel, akkor az nem fog kiderülni (Gondolják ők!). Nyilván más 1 hosszabb távú nyári kaland, vagy 1 pár hétig tartó szerelem fellángolás, de a legtöbb csajnál, szó szerint kurvára nem erről van szó.
Tehát ha esetleg komolyabb kapcsolatot akarsz, akkor mindenképpen kezeld fenntartásokkal azt a nőt, akitől meghallod a felsorolt üdülőhelyek, országok bármelyikét, de akkor se bízd el magad, ha elmondásuk szerint más államba-nyaralóhelyre járnak süttetni a hasukat, főleg akkor, ha ezt a barátnőikkel, ismerősökkel teszik! Nem egyszerű a helyzet, mert még azok a csajok is kurvák lehetnek, akikből ki sem néznéd!

Kép forrása: itt

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr412658783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2017.08.30. 14:07:59

Érdemtelenül alulértékelt(olvasott) ezt a blog, beteszem könyvjelzőnek :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.30. 15:41:23

@erkölcsi hulla: Köszi! A Magyar MGTOW Közösségnek köszönhetően azért sokat javult a helyzet.

Reactor 2020.06.15. 03:10:07

Hát, mivel a "vájrösz" a seggére vert a fesztiváloknak, idén inkább a házibulik, spontánbulik, illetve a parti szórakozóhelyek lesznek majd a felkapottak érzésem szerint. Végülis annyira nem nagy veszteség - ha leme'ek Zamárdiba ejtőzni egy hétvégére, legalább nem kell könyékig a szemétben gázolni. Ja, és lemehetek úgy a Balaton-partra, hogy nem botlok bőszen dugó párokba ötméterenként.
A külföldi pasasok ám főként gazdasági okból vonzóak a magyar lányoknál, tekintve, hogy a Fityisznek hála, a nyugathoz képest mi sehol sem tartunk. Se gazdaságilag, se pénzügyileg, se életszínvonalügyileg, se másügyileg.
Ez egyébként tájnyelvi jellegzetesség (nem feltétlenül műveletlenség), ha "Horvátba", "Görögbe" meg "Németbe" utazik az ember. Nyilván slendrián megfogalmazás, de más gond nincs vele.
Ami engem illet, én "Horvátba" és "Görögbe" szeretek a legjobban utazni. Sohase váltok szót a helyi egzotikus szépségekkel, bőven beérem azzal, ha találok egy partszakaszt, ahova élő ember nemigen teszi a lábát, lerakom a málhazsákot, kipakolom a felszerelést (törülköző, élelmiszer-vésztartalék, laptop, energiacella, elsősegély-készlet, bajonett, biotoxin spray, mozgásérzékelő, elemlámpa, hamvasztó) és élvezem a nyarat, míg le nem megy a nap. Sőt, néha még tovább is.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.15. 17:02:42

@Reactor: Idén a tömeges kurválkodás törölve lesz, de a szórakozóhelyek sem lesznek felkapottabbak.

„A külföldi pasasok ám főként gazdasági okból vonzóak a magyar lányoknál”

Részben. Inkább azért mert különlegesség, meg alfás tulajdonság

„Fityisznek hála, a nyugathoz képest mi sehol sem tartunk. Se gazdaságilag, se pénzügyileg, se életszínvonalügyileg, se másügyileg.”

Az Uniónak sem érdeke, hogy ott tartsunk.

Mi bajod a megfogalmazással? :D

Reactor 2020.06.15. 17:49:59

@The Cortez: Sokan beszólnak az embernek, ha ilyet hallanak tőle, hogy "Németbe","Olaszba", "Spanyolba", ezért bátorkodtam azt a megjegyzést írni a kis szösszenetem margójára, hogy semmi baj nincs vele, ha valaki így írja. Ám mifelénk is így mondják, hogy "Németbe", "Olaszba", "Görögbe".
Ha idén nem lesz kurválkodás, mit fognak csinálni helyette vajh? Valamiért nem tudom elképzelni, hogy majd ülnek a seggükön és rabló-römit játszanak :D vagy pláne művelődnének.
Az Unióból pedig érthető módon egyre többeknek lesz elege, főleg most. Eljött 2020, elzárták Brüsszelben a pénzcsapot nálunk, mostantól aztán semmi támogatásra nem számíthatunk. A belügyeinkbe természetesen továbbra is beleugathatnak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.06.15. 18:11:46

@Reactor: Én ezt még nem tapasztaltam.

Idén is lesz kurválkodás, csak nem olyan tömeges szinten, és így természetesen a fesztivál szex proli módon való megideologizálása is elmarad :)

Eljött 2020, elzárták Brüsszelben a pénzcsapot nálunk, mostantól aztán semmi támogatásra nem számíthatunk”

Akkor marad Putyin :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása