Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 04. 22:27 - The Cortez

Nőtípusok vol. 8 - A szűzkurva

A szűzkurva 1 igazi szélhámos: csak ámít, hiteget, sejtet, utalgat – pont mint 1 politikus.

chewing_gum_by_ghh057-daqdmyf.jpg

A szűzkurvát a politikusokon kívül olyan sutyerák kisgyerekekhez is szokták hasonlítani, akik a kutya orra előtt lóbálják a kolbászt vagy a szalonnát, hogy jól felcsigázzák vele szerencsétlen ebet, akinek végül nem adnak lófaszt sem a húsból. A szűzkurva ugyanígy működik, csak ő a testével és szexuális vonzerejével kínozza-éhezteti a férfiakat, de még lehet, hogy a leszbikus-biszex nőket is.
A szűzribanc ismertető jelei: kurvának öltözés, túltolt közvetlenség, gátlástalan flörtölés, állandó utalgatás a szexre, meg arra, hogy ő könnyen baszható, ribancos viselkedés (pl: rázza magát előtted, hozzád dörgöli a picsáját stb), és végül a legfontosabb: mikor a tettek mezejére léphetne, akkor a felsoroltak közül bármelyik, vagy akár mindegyik megléte ellenére tiltakozik, terel, kifogásokat gyárt, felszívódik, esetleg látványosan elmenekül a halál faszára, de az is gyakran előfordul, hogy neki áll feljebb, ezért hisztizik, verekszik. Tehát a szűzringyó szándékosan felizgatja a férfiakat, majd úgy hagyja őket.
A szűzkurva tevékenysége a legtöbb esetben kizárólag egotuning miatt történik, de sokuk nyilvánvalóan azt is élvezi, hogy hülyítheti a palikat. Ha 1 picsa ribancnak öltözik, de nem akar baszni senkivel, akkor mindenképpen a szűzkurva kategóriába esik, mert szexuálisan provokálja, ingerli a férfiakat, de nem ad nekik semmit. Ugyanez a szituáció, ha ez a bizonyos nő foglalt, és akkor is, ha nem baszik félre. Lehet, hogy nem kúr mással az emberén kívül, de közben a ruhájával mégis mindenkinek azt kommunikálja, hogy őt bizony meg lehet kúrni.
A szűzkurva férfi megfelelője leginkább az a típus lehetne, aki állandóan keménykedik, arcoskodik, teszi az agyát, a balhéival menőzik, ám amikor valódi helyzet van, akkor bekussol, vagy ő fut el elsőként a helyszínről.

Részletesebb írás a témában: itt

Kép forrása: itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8112641269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása