Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 27. 04:06 - The Cortez

Fesztiválszex

Itt van a fesztiválszezon, és ezen a héten pörög a VOLT, tehát teljesen aktuális a téma.

balaton_heineken_sound_by_blackie24-d473wnu.jpg

Egy új mondás szerint akkor kell barátnőt keresni, amikor megy a Balaton Sound, mert a kurvák kint vannak, a normálisabbak pedig otthon maradnak. Ez elég elgondolkodtató szöveg, és szinte bármelyik nagyobb volumenű fesztiválra ráhúzható. A tavalyi hírhedt soundos cikk is erre a bölcsességre próbált rávilágítani, akkor is ha valós, ha kamu, vagy ha simán csak kiszínezett volt. Lehet ezeket a beszélgetéseket egyáltalán nem is hallották a riporterek, de mindenki 100%-ig biztos lehet benne, hogy ilyen és ehhez hasonló dumák hangzanak el a legtöbb fesztiválon, meg minden más buliban. Tehát a felkapott fesztiválok kurva jó szűrők, ha esetleg nőt akarsz, de akkor is, ha csak kurvázni. Ha megtudod 1 csajról, hogy minden évben járni szokott ezekre a több napos bulikra  főleg ha a Balaton Soundra, a VOLT-ra, vagy a Szigetre , akkor feltétlenül rakd ideiglenes vagy végleges időre ribanc zónába! Abban az esetben sincs más dolgod, ha az illető csak 1-szer járt ilyen helyen!

A nők többsége baszni megy az ilyen rendezvényekre, így ha kint vagy, akkor jobban jársz, ha Te is ahsonló célokkal mész. A picsáknak az az érvük a fesztiválszexre, hogy: „a fesztivál 1 más világ”. Ezt az elvont, hülye dumát részben a hörcsögük, részben a többi gyökér mondatja velük, de a szöveg legalább erősen utal arra, hogy kurválkodni mennek ki. Ugyanez a helyzet akkor is, ha nőd van! Hallottam már olyan balfék paliról, aki kiengedte a csaját valamelyik ilyen bulira, aztán csodálkozott mikor kiderült, hogy az jól félrebaszott. Tehát ha párkapcsolatban élsz, és a nőd fesztiválozni akar nélküled, akkor tudhatod, hogy miben sántikál!

Hackeld meg a hipergámiát!

A ribancok leginkább külföldiekkel akarnak baszni. Ha nálad a buli mellett tervbe van véve a kurvázás intézménye is, akkor alkalmazhatod az általános trükköket (pl: alfának adod ki magad, megpróbálsz pénzesnek látszani stb), de talán még jobban jársz, ha eljátszod a külföldit. Egy pár éves cikkben írták le ezt az amúgy kiváló csínyt. Lehet persze, hogy kamu az egész írás, de jól bemutatja a nők külföldi pali imádatát, és felhívja a figyelmet 1 könnyen alkalmazható technikára, amelyhez csak 1 kis idegen nyelvtudás, illetve minimális színészi tehetség szükséges. Ezzel a ravasz, 100%-ig Red Pill trükkel a picsák ellen fordíthatod a saját hülyeségeiket, és 1000-el meghackelheted a hipergámiájukat. Ha sikerült, akkor el ne felejtsd a legvégén közölni, hogy egyébként kurvára magyar vagy! Erre a kiváló húzásra, a puasok valószínűleg még soha nem is gondoltak... Mennyire számít gátlástalan manipulációnak? Csak annyira, mint amennyire a tipikus női praktikák!

Kép forrása: itt

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2112621305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2017.06.27. 11:25:06

:))))

Plusz aki nem ismeri fel a magyar akcentust, az meg is érdemli.

iro 2017.06.27. 13:45:36

@Santer: ittas magyar akcentus azért különbözik :D

erkölcsi hulla 2017.07.03. 11:05:47

OFF
Jó a blogotok, férfihangról tévedtem ide.
még jobban off: Magyar pua-anyagok léteznek? Hol?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.07.03. 19:00:00

@erkölcsi hulla: Köszönjük! Férfihangon találtál linket?
Persze. Nicholas Victor anyagai is annak számítanak.

Burgermeister 2019.01.20. 14:55:34

Volt erről egy fasza poszt a vendéghányás blogon.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.27. 13:46:41

@Burgermeister: Olvastam. Ki is rakták anno a főoldalra, a sok hülye meg kiakadt rajta.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása