Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 07. 22:52 - The Cortez

A Te nőd is pornózik?

Rengeteg pornót vesznek föl Magyarországon, és még több magyar nő szerepel az ilyen jellegű filmekben. Ennek köszönhetően ma már ott tartunk, hogy 1 férfinak kifejezetten fontos dolog pornót néznie, mert hát mégis honnan kéne tudnia, hogy a leendő, vagy éppen a jelenlegi nője/felesége baszott-e már valaha a kamerák előtt?

_glamour_wallpaper_by_therezidentevil.jpg

A pornófilm stúdiók- és producerek azokat az országokat preferálják, amik számukra olcsóbbak, valamint amelyekben rengeteg, viszonylag szép kurva él. Így hát a 3 befutó állam: Magyarország, Csehország, Oroszország. Lehet ezzel vitatkozni, de talán érdemesebb akár ismertebb cégek adult videóit böngészni a weben!
A pornózás a kurválkodásnak az egyik legkiválóbb, egyben az egyik legszarabb formája. Király, mivel számodra ma már szinte az összes alkotás ingyen elérhető a neten, ráadásul még oknyomozást is tudsz végezni a fogyasztásával, másfelől kibaszott félelmetes, mert hát hogyan fogsz reagálni, ha a nődet/feleségedet, vagy bármilyen nőrokonodat látod meg az egyik filmben?
A 80-as-90-es években a pornós kurvák jellemzői közé tartozott a szilikon mell- és száj, a tökéletesnek tűnő test, a hidrogénezett haj stb. Ma már egyáltalán nem kell így kinéznie 1 nőnek, hogy a kamerák előtt baszhasson. Lehet átlagos, kövér, csúnya, vagy akár az utóbbi 2 egyszerre, tárt karokkal meg álló pénisszel fogják várni a producerek, mivel ma már mindenre van kereslet. Ha láttál már a 3 kiemelt állam valamelyikében forgatott felnőttfilmet (főleg ha a Rocco's POV-ot/Rocco's POV volume-ot/One on One-t, vagy Woodman Casting X-et) akkor tudhatod, hogy ezek a produkciók tele vannak teljesen átlagos, hétköznapi picsákkal, olyanokkal is, akik szende szűznek tűnnek – vagyis akikből ki sem néznéd, hogy miket művelnek sunyiban. Bármelyik lehetne az osztálytársad/munkatársad, szomszédod, rosszabb esetben a közelebbi ismerősöd. Többek között Cayenne Klein, Mira Shine, és Demetrisl/Lyen Parker tipikusan olyan csajok, akikkel sokan összejönnének, és még haza is vinnék őket bemutatni az ősöknek, miközben talán senki sem feltételezné róluk, hogy valójában pornós kurvák. Tehát ha van eszed, és nem leszel full gyökér a pornótól, meg ha nem vagy mangina, akkor rájössz, hogy bizony jobban jársz, ha MGTOW leszel!
Párkapcsolatban élő, egyedülálló, flörtölési szakaszban lévő férfiaknak, férjeknek és szülőknek erősen ajánlott a mainstream, különösen a casting porno videók fogyasztása!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6212575559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása