Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 26. 21:55 - The Cortez

Novella ajánló: Erika a csalfa

Eredeti cím: Erika, a csalfa
Stílus: Pornó
Nemzet: Magyar
Év. 2015

fifty_shades_of_grey_by_ninfadellecascate-db6eier.jpg

Ha nem érted miért van gond a párkapcsolatoddal áss a mélyére. Így szól a történet elgondolkodtató bevezető szövege, aminek alapgondolatnak kéne lennie, minden egyes kapcsolatban élő ember számára. Ez a tanulságos, egyben kibaszottul reális sztori remélhetőleg felnyitja végre a nép azon tagjainak szemét, akik még mindig a kék pirula mocskában dagonyáznak. A cselekmény teljesen 7köznapi, mivel Veled is megtörténhet: kezdetben jó, de hamar elbaszódott párkapcsolat, át- és félrekúrás, megalázás, kihasználás és még az is könnyen előfordulhat, hogy ezeken kívül ugyanazt műveli sunyiban a Te nőd/feleséged is, mint amit Erika a novellában (ha magyar származású, akkor meg főleg!)
A sztori tanulságos, csavaros, rafkós, vicces, de mindezek mellett még 1 felemelkedés történetet is bemutat. A novella 2. fele az ébredésről, a kihasználható manginának nézett béta alfává válásáról, és a férfias odabaszásról szól. Utóbbit a Valóságban nem feltétlenül kell olyan magas színvonalon űzni, mint ahogy a főhős teszi, mivel már az is valami, ha az ominózus helyzetben a sarkadra állsz, és nem viselkedsz kék pirulás balfékként, vagy férfivaginaként. 

A sztori elolvasható: itt

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9012543033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása