Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 22. 18:59 - The Cortez

Nőtípusok vol. 6 - A pszichopata/szociopata

Érkezzen a lehető legveszélyesebb nőtípus.

harley_quinn_suicide_squad_margot_robbie_by_billyboyuk-db15rza.jpg

A pszichopátia- és szociopátia tünetei jól ismertek: a beteg nem érez, nem szeret, nem fél, nem szorong, megrögzötten hazudozik, szándékosan szembehelyezkedik a társadalmi normákkal, betegesen egoista, illetve felelőtlen. Elsőre gyakran barátságos, higgadt, elbűvölő, de ha jobban megismered, akkor rájössz, hogy mindez csak színjáték. A leírtak alapján biztos mindenkinek eszébe jutott minimum 20 közeli, vagy távoli ismerőse, akik között nagy valószínűséggel nők is előfordulnak.

A pszichopata/szociopata nőket könnyebb kiszűrni. Egyedül csak a pénzt képesek szeretni, és minden kapcsolatuk mögött önző érdekek lapulnak, így teljesen egyértelmű, hogy a gold diggerek között kibaszott sok előfordul. Ha nem a steksz miatt jönnek össze valakivel, akkor gyakran azért, mert státuszszimbólumként tekintenek a kiszemelt férfira (pont mint a gazdag öregemberek a kurvákra), akivel lehet a környezetük előtt villogni.

Erre a fajta személyiségzavarra jellemző még a törtetés, a gátlástalanság, a gerinctelenség, és a szégyentelenség is. Ebből kifolyólag kilogikázható, hogy a félrebaszó nők többsége is pszichopata/szociopata. Vagy ha nem, akkor miért kúrnak mással, ha a palijukat "szeretik"? Ha a nőknek fontosak az érzelmek, akkor sokuk miért baszik félre minden lelkiismeretfurdalás nélkül? Miért jó nekik sunyi, notórius kamuzógépként élni, profi módon az uruk pofájába hazudni? Miért teszik meg éveken keresztül, ha nem szarnak magasról a társadalmi normákra?

A pszichopata/szociopata nő kurva veszélyes ellenfél, főleg akkor, ha össze is jössz vele. A fentieken kívül még rengeteg módon tönkre tudja tenni az ember életét. Empátia és szégyenérzet nélkül nincs nehéz dolga szegénykémnek. Azt sem ártana végre elismerni, hogy nem csak férfiakban, de nőkben is meglehet a hírhedt Dark Triad.

Végezetül érkezzen néhány jól ismert mondat-közhely, ami alapján jól felismerhetőek a pszichopata/szociopata picsák:

„Ha nem tudja, nem fáj”

„XY-nak nem kell mindenről tudnia”

„Szeretem, de külön tudom választani az érzelmeket és a szexet”

„Ha nem emlékszem rá, akkor meg sem történt”

„A csók még nem számít megcsalásnak”

„Engem nem birtokolhat, nem vagyok a tulajdona”

Forrás:

Pszichopata, szociopata, antiszociális személyiségzavar

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/11642/antiszocialis-szemelyisegzavar
Pszichopata, szociopata, antiszociális személyiségzavar

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/11642/antiszocialis-szemelyisegzavar

Dr. Veress Dóra: „Pszichopata, szociopata, antiszociális személyiségzavar” (WeBBeteg.hu)

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr212532633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Bátya 2017.05.23. 17:31:32

Szocio/pszochopata nők?
Nos, Müller Pétert mint előzőleg írtam egy ártatlan manginának gondoltam de kibújt a szög a zsákból: hottie.hu/sales.php
Bizony sikerült elkészítenie az egyik legdurvább manginás contentet valaha. És itt nem szociálisan ügyetlen nők megsegítésén van a hangsúly. Pontosan ezt a szociopata működést akarja átadni. Mit szerelem, a cikkben hatalmat kínál a nőknek, bizony!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.05.26. 16:09:30

@Sándor Bátya: Ez bizony mangina MLM. Valóban pszichopatákat/szociopatákat akar képezni a nőkből. Jobb volt amikor még csak álspirituális faszságokat írogatott róluk.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása