Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 09. 16:47 - The Cortez

A manginizmus

A mangina az angol man (férfi), és a latin vagina szóból származik, így a jelentése egyértelműen férfivagina, de hívják még pincsikutyának, illetve fehér lovagnak (white knight) is. A manginák alapvetően férfinemű, de férfinak aligha nevezhető lények 1 csoportja. Betegesen ginocentristák, férfiellenesek, radikálfeminizmus-pártiak, agresszívak, amolyan nők- és kurvák önjelölt ügyvédei típusúak.

the_white_knight_by_reekoark-d9nvgdj.png

Sokféle palit hívnak manginának, ezért mielőtt belevágnék, tisztáznom kell néhány félreértést. Az ún. papucs férfiak nem feltétlenül manginák! Persze biztosan sok van közöttük, de még több lehet az olyan, aki csak egész egyszerűen nem elég határozott, vagy a nője dominánsabb, vagy egykor ő volt otthon a falkavezér, de valamikor valahogyan az asszony átvette tőle az irányítást.
A sima, mérsékelt feminista férfiak sem feltétlenül azok. Ezek a csávók általában nem férfigyűlölőek, nem rosszindulatúak pont hogy inkább a jóhiszeműségük miatt dőlnek be a femináci propagandának, vagyis emiatt hiszik el többek között azt az égbekiáltó hülyeséget, hogy még mindig nem valósult meg az egyenjogúság. De akadnak olyanok is, akik nem csak naivak, hanem egyszerűen buták is. Az ismertebb arcok közül, talán Pachmann Péter illik bele a fentebb említett csoportba.

A classic értelemben vett manginák azonban kurvára nem mérsékeltek, sőt, agresszívan radikálisak. Sokan gyakran meghúzzák magukat, képesek a civilizált viselkedésre, meg az erőltetett modorosságra, de ha negatív kritika éri a nőket, vagy ha úgy érzik veszélybe kerülnek a női előjogok, akkor lehull a lepel, és megmutatják a valódi arcukat: átcsapnak hisztis óvodás kisfiúba, aztán őrjöngve, személyeskedve pattogni kezdenek a tőlük jóval intelligensebb férfiaknak. Ilyen típus például Schobert Norbi, vagy a Férfihangról ismert Big G.
A többi mangina ugyanígy működik, de azok nem erőltetnek magukra semmiféle kulturális mázat, 100%-ig vállalják a saját műveletlenségüket, primitívségüket. Ebből a szempontból egyenesebbek, bár azt lehetetlenség eldönteni, hogy az őszinte, vagy a megjátszós manginák az irritálóbbak-e.

A férfivaginák kritika nélkül védik a nőket, főleg a nekik tetszőeket, akik egészen véletlenül a legtöbbször valamelyik kurvatípust testesítik meg. Kóros pinahiányuk az internet legkülönbözőbb bugyraiba hajtja őket: élősködnek a tematikus fórumokon, a férfiszférában, a facebookon, azon belül leginkább a social media kurvák adatlapjain, ahol a picsáknak gátlástalanul és nyilvánosan, arcukat-nevüket vállalva nyalnak-nyáladzanak-pitiznek, a ribancos képeket eszetlenül lájkolják-osztják, de nagyjából ugyanezeket művelik álnév mögé bújva, a virtuális kurvák chat szobáiban is. Ja és persze mindenhol őrjöngés van, ha valaki be merészel szólni az istennőiknek.
A fehér lovagok általában 1 jó kúrás reményében pitiznek mindenhol a nőknek, de mivel az előbbiek férfiatlan omegák, akik pincsikutyaként viselkednek, így az utóbbiaknak fullra kiszárad tőlük a pinájuk, tehát legfeljebb csak akkor basznak velük, ha a manginák irdatlanul sok pénzt perkálnak érte.

internet_white_knighting_by_rhainster-dazrsyz.jpg

A manginák támogatják a feminácizmust, a női előjogokat, a palik ellen irányuló 2-ős mércét, és minden férfiellenes kezdeményezést. Szerintük teljesen rendben van, ha ők fizetik ki a diszkóbelépőt a csajok és a ribancok helyett, az is, ha a nők félrebasznak, az is ha kurválkodnak, és persze úgy gondolják magától értetődő a női kvóta létjogosultsága, na meg az Isztambuli Egyezmény aláírása is.
Sok más tényező mellett, 3 dolog miatt kártékony igazán a manginizmus: az egyik a primitív, nagyképű picsák amúgy is hatalmas egójának még feljebb pumpálása, a másik, hogy erőszakosan, fasiszta módon rá akarják kényszeríteni a normális férfiakra, a nekik természetesnek számító aberráltságaikat (lásd fentebb), a 3. pedig az, hogy bármikor gondolkodás, mérlegelés nélkül aláírnak/megszavaznak nőket támogató, de férfiakat súlyos mértékben kirekesztő, vagy akár megnyomorító peticiókat/törvényjavaslatokat is (pl: a fentebb említett Isztambuli Egyezmény, férfiak kasztrálása, bebörtönzése, munkatáborokba száműzése stb). Persze az nem jutna el az agyukig, hogy az utóbbi esetekben saját magukkal is keményen kibasznának.

Mostanra már mindenki számára egyértelmű lehet, hogy a manginák mazochisták, ám őket nem csak az izgatja, ha a nők az ágyban alázzák meg őket, hanem az is, ha az élet minden területén is. Ez rájuk tartozik, szívük és péniszük joga, de ahhoz viszont semmiféle joguk nincsen, hogy rám, vagy akármelyik más férfira kényszerítsék a beállítottságukat/perverzióikat.
A manginák egyébként úgy tekintenek a női szexualitásra- és orgazmusra, mint vallásra, de szent dolog számukra a hipergámia, na meg a gold digger kultúra is.

Fontos tudni, hogy nincs gáz azzal, ha 1 férfi segít 1 valóban bajba jutott nőn. A legtöbb paliba amúgy is bele van kódolva a gyengébbik nem védelmezése, ám a mangináknak jellemzően csak az interneten nagy a pofájuk, meg akkor, ha 1 férfi meg akarja magát védeni az őt ért nőerőszak ellen, de ha 1 csaj ténylegesen veszélybe kerül, akkor egyenesen borítékolható, hogy a gyáva mangina fut el elsőként a helyszínről!

Ebben a témában Richter András is írt 1 egészen kiváló, hiánypótló cikket még 2016-ban.

Képek forrása: itt és itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1812490593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takeshi Kovacs 2017.06.07. 16:28:50

Hehe pont a cikk megjelenése előtt kicsivel írtam ezt az észrevételt:

Gondolkoztam azon is hogy miért van hogy a kormányok olyan tárt karokkal viszonyulnak azokkal az intézkedésekkel szemben amik a társadalom férfitagjainak elmanginásítását, "kiherélését" szolgálják. Hát nem azért mert annyira a szívükön viselnék a "szegény elnyomott feministákat/allatokat/kisebbségeket stb stb " - hanem mert az az érdekük hogy a nép minél kevésbé legyen lázadóképes.

Ha már attól is retteg valaki hogy csak meggyanúsítják hogy megütött egy nőt/kisebbségit abból milyen baja lesz, vagy ha a játszótéren acsarkodó kutyákat, randalírozó kisebbséget nem meri elzavarni, vagy egyáltalán az hogy önvédelemből fegyvert birtokoljon - mekkora börtön várja -
akkor az az átlag ember majd forradalmat mer csinálni?

- nyilván az állatkínzó nőverő rasszistákat, bűnözőket nem fogja visszatartani a sok büntetés, de az átlag embert, a többséget feminista szolgává fenyíti.

Viszont ugye ha egy hatalom megérett az elüldözésre akkor a klasszikus tömeg fegyvert ragad és rájuk gyújtja a házukat, a feminista pedig pucéron visít.
Hát ez utóbbi meg lássuk be, nem igazán ütőképes hadművelet.

Persze persze lehet jönni azzal hogy de a Kurd katonanők, de hát ezek ilyen egészen elenyésző esetek, ráadásul jól magukra hagyva kényszerültek erre, olyan tudtommal még nem volt hogy nők önszerveztek volna egy ütőképes hadsereget.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.06.07. 20:44:45

@Takeshi Kovacs: Lehet benne valami. A manginizmus árad a médiából, meg a reklámokból is.

Frederick 2017.10.19. 13:16:13

@The Cortez:

Mivel látom, a top 11-es listánál már zárolva lett a kommentmező, ideszánom a kommentet. Puszta észrevételek.

Müller Péter egyszer beszélt ez interjúban a családjáról, amelyben kiderült, hogy az anyja dominánsabb volt, mint az apja. Az erős anyakép pedig sokban befolyásolta M. Péter gondolkodását. Lehet, hogy az erős anyja iránti tisztelet miatt fetisizálja a nőket.

Schubert Norbinál kíváncsi lennék, vajon az ő házasságában ki a domináns. Lehet, hogy a Réka? :P

Lehetett volna bővíteni a listát.

Várady Tibor. Emlékszik még valaki? A Humanista Párt vezetője. A Humanista Párt eltűnésével eltűnt Várady Tibor is. Klasszikus módon uszított a férfiak ellen, szokásos közhelyek emlegetésével, hogy „macsó társadalom” és „férfiuralom”. Szövegelt olyanokat, hogy „le kell bontani a patriarchátust”. Lobbizott a női kvóta és a melegházasság mellett. Mára szerencsére eltűnt a közéletből – Facebook-on néha feltűnik, Farkas Attila Márton facebook oldalán uszít a férfiak és az antifeministák ellen.

Schiffer András. Az, hogy az LMP kiáll a női kvóta, az Isztambuli Egyezmény és egyéb genderszarságok mellett, részben az ő műve. Azért is felelős, hogy Szél Bernadett eluralta a pártot.

Vekerdy Tamás. Liberális oktatásguru. Szerinte a Gender Studies jót tesz a gyermeknevelésben. Hangot ad a „macsó társadalom” elleni gyűlöletének. Propagálja a svéd demokráciát, annak feminista államgyakorlatát. Szerinte jól teszi a svéd és norvég gyermekszolgálat, hogy elveszik a gyermeket azoktól a szülőktől, akik verik a gyereküket (teszem azt, rápaskol a fenekére, és már veszi is el a Barnevernet).

Gulyás Márton. Szerintem őt nem kell bemutatni senkinek. Kis szarkeverő.

Konok Péter. Folyamatosan bevédi a feminizmust, miközben mocskolja az antifeministákat. Férfiuralomról zagyvál, meg hasonló.

Puzsér Róbert? Róla nem tudom eldönteni, hogy most mérsékelt feminista vagy mangina. Bár jó, hogy folytat antifeminista propagandát, ugyanakkor szomorú, amikor olyan mondatok hagyják el a száját, miszerint Szél Bernadettet kellene megtenni miniszterelnöknek. Hol ez, hol az – túl képlékeny.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.20. 01:55:43

@Frederick: Nem lett zárolva.

Akkor ez állhat Müller manginizmusának hátterében.

Schobertéknél egyértelműen a Réka.

Erről a Váradyról nem hallottam. Jobb is, hogy eltűnt. Vekerdy is elég komoly, de róla sem. Schiffer gyanús. Konokról Puzsérék mondták ugyanezt, amit te is írtál.

Puzsér inkább mérsékelt feminista. Mondta is magáról, de lehet csak ezt a látszatot akarja fenntartani. Remélem nem. Szélről már úgy tudom lemondott.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása