Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 25. 23:51 - The Cortez

A párkapcsolat-házasság hátrányai

Összegyűjtöttem a párkapcsolat-házasság, ezeken belül leginkább az együttélés több 1000 hátulütője közül a néhány legjellemzőbbet, amelyekről természetesen mélyen kussol a társadalom, 2 kék pirulás élethazugság szajkózása között.  

kill_the_love_by_flaxop-dasg762.png

Szakítás/Válás:

A legtöbbnek ez a vége. Bonyolultabb a helyzet, ha gyerek is van a dologban, mert még az ő életét is jól tönkrebaszhatod. Ráadásul férfiként, nyugdíjaskorodig perkálhatod a tartásdíjakat. Miért éri meg a szarnak adni 1 ekkora pofont?

Félrebaszás:

Erről már írtam részletesebben. Csak az ússza meg egészen biztosan, aki semmiféle komoly kapcsolatba nem megy bele.

Hiszti-Veszekedés:

A nők nagy része olyan, mint az időzített bomba: soha nem lehet tudni, hogy mikor robbannak. Miért kéne ezt 1 normális férfiembernek elviselnie? Főleg a szabadnapján, meg meló után hullafáradtan.
A legtöbb komoly baromság 1 idő után már csak a veszekedésről, egymás baszogatásáról szól, amivel szintén sikeresen meg tudod nyomorítani a gyerekeid életét. Ennek aztán tényleg kurva sok értelme van, de hát az okosok megmondták, hogy ez az élet lényege.

Szexmegvonás:

Tipikus büntetésfajta. Gyakran hallani, hogy a nő ezzel szopatja a férfit. Ha ezt megteszi veled, akkor nyugodtan  visszaszopathatod azzal, hogy félrebaszol (vagy legalábbis elhiteted vele), mivel ez esetben indokolt

Kontroll:

Biztos akadnak olyan palik, akiket felizgat, hogy a nőjük irányítás alatt tartja, de a legtöbb férfi ennél azért jóval autonómabb lény. Ép ezért fontos tudni, hogy a nőd 1 idő után jó eséllyel betegesen féltékeny lesz, számon fogja kérni a bejövő- és kimenő telóhívásaidat, őrjöngésbe csap át, ha a haverjaiddal-ismerőseiddel találkozol, ráadásul azt sem fogja jó szemmel nézni, ha mondjuk te látod őket vendégül nálatok.
Hobbijaidról, internetről meg a társasági életről szinte garantáltan le leszel tiltva, közben mindvégig azt fogja éreztetni veled, hogy 1 rakás szart sem érsz-csinálsz, még akkor sem, ha amúgy te vagy a lehető legszorgalmasabb, legnormálisabb pali az utcában. Ezek után érthető módon a melódba menekülsz, aminek aztán az lesz a vége, hogy kitalálja, magasról leszarod őt, emiatt elhanyagolva érzi magát, ezért beadja a picsába a válópert, vagy sunyiban rendszeresen kúratni fogja magát egy vagy több alfával.

CSBE:

Fizikálisan is tud bántalmazni téged, de ha mégsem, akkor még mindig ott van neki a lelki- és verbális erőszak.

Kibeszélés:

Félrebaszás előtt, közben és után is ki tudja pofázni a titkaidat, pont mint amikor a barátnőivel vagy mikor a Legjobb barátnőjével pletykálkodik. Simán terítékre kerülhetnek bizalmas, akár kínos infók , de a fő téma tuti az lesz, hogy mekkora 1 szar geciláda vagy meg neki milyen fos élete van melletted.

Kisemmizés:

Még az is lehet, hogy gold digger és eleve érdekből, a pénzedért jött össze veled. Ha ez így van, akkor addig nem nyugszik amíg egyedül, vagy 1 kis segítséggel ki nem forgat téged a vagyonodból.

Nem a tiéd a gyereked:

Korunk egyik legnagyobb társadalmi problémája, amiről divat mélyen hallgatni. Ha béta férfi vagy, akkor számolnod kell vele, hogy a nőd sunyiban felcsináltathatja magát 1 alfával, akinek te meg életed végéig nevelheted a gyerekét. Ennyire lehet komolyan venni a bizalom meg az őszinteség szót.

Külsősök véleménye:

Valamiért az ismerőseid és a nőd ismerősei is kutya kötelességüknek érzik, hogy belepofázzanak a te kapcsolatodba. Ebbe a csoportba érthető módon a rokonok, barátok tartoznak bele, akik rengeteg szart tudnak nektek kavarni. Ráadásul simán kifoghatsz 1 gyökér anyóst vagy apóst. Ha az utóbbi idióta, akkor könnyen úgy járhatsz, mint Ben Stiller az Apádra ütök + Vejedre ütök című filmekben.


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8812454605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása