Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 30. 21:55 - The Cortez

Nőtípusok vol. 3 - A Normális Nő

A Normális Nő igazi kuriózum, mivel kihalófélben lévő fajta. A Földön iszonyat kevés található belőle, arról pedig egyelőre nincsenek ismereteink, hogy előfordul-e más bolygókon is.

rina_by_grinch7-d49qlal.jpg

Mitől lesz valaki Normális Nő? Egyértelműen a viselkedésétől és a mentalitásától, de napjainkban a normális csaj első számú ismérve, hogy nem szexista, azaz nem férfigyűlölő femináci/radikálfeminista. A classic feminista értékekben, vagyis az egyenjogúságban persze nem gáz ha hisz, meg az sem, ha kiáll mellettük. Sőt!
A 2. legfontosabb szempont, hogy a csaj semmiféleképpen nem lehet kurva. Se nem 7köznapi, se nem hivatásos. Tehát faszból készült körhinta és szexmunka alapból kilőve! Ja és persze a szűzkurvaság sem fér bele! 1 Normális Nőnek meg sem fordul a fejében, hogy palikat hülyítsen-szédítsen, mint ahogy az sem, hogy hergelje-szexuálisan zaklassa őket. Ez utóbbiból nyílegyenesen az következik, hogy nem öltözik kurvának! Igényes, ad a kinézetére, de nem vásárol állandóan és nem lopja a napot a tükör előtt. Stílusa vagy teljesen egyedi, vagy elegáns, vagy cool & elegant, vagy sportos, vagy laza-vagány, vagy visszafogottan csinos. Nem követi a divatvilág minden hülyeségét, valamint nem a testével érvényesül! Egyik különleges képessége, hogy mindenben sikerül megtalálnia a középutat. Külsőségekben ez annyit jelent: nem néz ki igénytelenül, de úgy sem mint 1 strichelő kurva.
Továbbá van esze, önálló véleménye, képes kritikusan gondolkodni, nem hagyja, hogy a média, a bulvár, a reklámok, a politika, a feminácik, a szar filmek-zenék teleokádják a agyát mindenféle kreténséggel, vagyis nem konzumidióta!
Általában komoly kapcsolatokban, később családban gondolkodik (ép ezért ügyel a hírnevére), de páran inkább az egyedüllétet választják. Ha palija/férje van, akkor még csak nem is gondol a félrebaszásra, kivéve ha nyitott kapcsolatban élnek. Mivel stílussal, értelemmel és gerinccel rendelkezik, így véget vet annak ami már nem működik, és nem bassza át az embere fejét, illetve semmilyen körülmények között nem kezd foglalt tagokkal.
Az ilyet hívják barátnő/feleség alapanyagnak. A Normális Nő nem összekeverendő a a férfiszférából és a Red Pill irodalomból ismert unikornissal, ugyanis annak pont az a lényege, hogy nem létezik!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2012388161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása