Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 28. 16:49 - The Cortez

Nőtípusok vol. 2 - Az aranyásó (The Gold Digger)

Az egyik legismertebb, egyben leggyűlöltebb nőtípus.

taylor_stealing_s_kim_s_body_for_another_day_by_headswapsmania-d9a52nx.jpg

A gold diggernek státusszal, hírnévvel, méregdrága, vagy annak tűnő verdával, drága, vagy annak tűnő ruhákkal, de leginkább jó sok lével lehet igazán felkelteni a figyelmét, mivel az ilyen csaj kizárólag stekszre megy. Nem véletlenül hívják dold diggernek/aranyásónak.

A kinézetet és a kort általában magasról leszarja. Lehetsz te csúnya, 160 kilós, vagy akár 1 röhejes vén fasz is, a gold digger "szeretni fog", ha felmutatod a fent felsoroltak valamelyikét, de még nagyobb lesz az öröm, ha többel is tudsz villogni egyszerre. Ha teljesítesz 1 vagy több feltételt, akkor még a kezdeményezéssel sem kell bajlódnod, ugyanis az aranyásó fog megkörnyékezni téged. Ezután már csak el kell döntheted, hogy mihez kezdesz vele.

Normális férfi vagy kihasználja a gold diggert, vagy nagy ívben szarik a fejére, az idiótája (pl: pénzes manginák) pedig már az elején a tenyerén hordozza, később összejön vele/feleségül veszi, aztán csodálkozik ha jól kiforgatja a vagyonából, vagy ha még ennél is durvábban bánik el vele. Dúsgazdag öregemberek még könnyebben bedőlnek az ilyen picsáknak. Az aranyásók általában azt várják a sugar daddytől, hogy minél hamarabb örökölhessenek tőle, így az is gyakran előfordul, hogy a vénember bűncselekmény áldozata lesz.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4612382637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása