Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. február 07. 13:09 - The Cortez

Faszkörhinta

A nők faszkörhintázása jól jön néhány alfa, felső béta, valamint pénzes, vagy annak tűnő palinak, de fontos szerepet játszik a párkapcsolatok haldoklásában, a MGTOW terjedésében, és a civilizáció szétzilálásában is.

A faszkörhinta jellemzően a 7köznapi kurvák kedvenc időtöltése, de előszeretettel űzik hivatásos kurvák, és egyéb szexmunkások is. Ennek a jelenségnek is meg van a maga haszna: az az egész lényege, hogy minél több kurva ingyenes szolgáltatását kihasználjuk, épp ezért szükség van a faszkörhintás ribancokra, de ez nem azt jelenti, hogy minden 2. nőnek annak kell lennie.

Egyes elméletek szerint a faszkörhintára felülő csajok szociopaták, mivel a nőknek alapvetően több érzelem kell a szexhez, így aki összevissza baszik mindenféle mélyebb érzés nélkül, az vagy eleve beteg, vagy a ribanckodásának köszönhetően válik azzá. Ez a gondolatmenet egyébként kurva jól megmagyarázza, hogy a nők miért égnek ki könnyebben a sok kúrástól.

A faszkörhintázó 7köznapi kurvák a jövőben jobb esetben vagy kamatoztatják az évek alatt megszerzett tudásukat (hivatásos- vagy pornós kurvák, egyéb szexmunkások lesznek), esetleg eltartatják magukat 1 pénzes balfasszal, vagy behülyítenek 1 manginát, akit aztán orrba-szájba szopatnak, de a legjobb az, ha kiégett, elhasznált, a kutyának sem kellő szingli picsák lesznek. De sajnos a valóság nem mindig ilyen rózsás, mert a faszkörhintások nagy része egyszerre akar kurva és családanya is lenni, ezért rosszabb esetben átbasznak 1 rendes béta srácot, akivel összejönnek/összeházasodnak, miközben a pali amúgy 1 Normális Nőt érdemelne. Ez utóbbi opció a lehető legundorítóbb.

Tehát nem magával a faszkörhinta tényével van a gáz, hanem azzal, hogy sok kurva 1 idő után meg akar állapodni. Mint ahogy 1 jó útra tért bűnözőnek is el kell fogadnia, hogy a múltja miatt nem lehet miniszterelnök, úgy 1 faszkörhintára felülő nő is vállalja szépen a következményeket, és fogadja el, hogy ő 1 kurva, aki nem való se barátnőnek, se feleségnek, se anyának!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2012187848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása