Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 19. 20:48 - The Cortez

Kritika: A nimfomániás:1-2. rész

Az elhülyült Trier erőltetett, hatásvadász agymenése.

nymphomaniac-30-10-2013-3-g.jpg

A legbosszantóbb az, amikor sokan újszerűnek és korszakalkotónak nevezik ezt az unalomtengert, miközben csomó más régebbi filmben láthattunk már éles szexjeleneteket. Mindkét rész vontatott és fárasztó. A sztori egy soha véget nem érő dialógusból áll, amit a rendező hosszú flashbackekkel bont fejezetekre, amik a főszereplő szánalmas életét mesélik el. Azok a mozi legnevetségesebb részei, amikor Trier az antihősnővel a szánkba rágatja ostoba filozófiáját, és nőkről alkotott hazugságait. Igaz, ezek inkább a sokkal perverzebb 2. epizód vége felé fordulnak elő.

Ami értékelhető: A képernyőképesebb Stacy Martin (fiatal Joe), az ismertebb arcok játéka, a vonatos részben eltalált, mai női viselkedés, gonzo artfilmes megoldások (screenre írt betűk-számok), 1-2 szexjelenet, 1-2 zene.

4/10

Kép forrása: itt

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr412139111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.01.19. 23:10:49

Nem volt ez rossz film. A végén volt egy kib*szott nagy csavar amire nem számítottam.
7,5/10

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.21. 14:51:39

@Slepy: Tényleg váratlan volt (és sztereotipikus is), de ez még nem menti meg a filmet. Sőt!

Slepy 2017.01.21. 16:08:43

@The Cortez:
Nem akarom lelőni a poént azoknál akik még nem látták a filmet, de én végig azt hittem hogy az öreg az egy buzi. Nem hittem el, hogy a végén bepróbálkozik a csajnál.

2017.01.25. 09:01:58

@The Cortez: Ha jól filmet akarsz nézni, akkor ajánlom az Ellenséges vágyak c. kínai kémfilmet. Állítólag a filmben lévő szexjelenetek nem imitáltak, hanem eredetiek, valódiak. Mindenesetre jó film: remek forgatókönyv, remek rendezés, remek színészi alakítás, remek fényképezés.
port.hu/adatlap/film/tv/ellenseges-vagyak-se-jie/movie-88991

Trier-rel kapcsolatban meg: sosem volt egy kedvencem a rendező, de a legutóbbi filmjei nézhetetlen szarok. A mondanivaló illúziója. Trier egy önmagát kielégítő művész, aki felett elszállt az idő. A legszánalmasabb az, hogy mára van egy csomó olyan rendező, aki messze túlszárnyalja ezt a bohócot, de ő még mindig nem veszi észre magát.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.26. 00:34:37

@Ahasverus: Nem nagyon néztem eddig kínai filmeket, se japánt. De utóbbiak tervben vannak.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása