Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 01. 23:23 - The Cortez

Szilveszter 2016 – Élménybeszámoló

Először is kicseszett Boldog Újévet Mindenkinek! Senki se aggódjon, mivel 2017-ben is pörög tovább a Red Style School, de most azt szeretném megosztani veletek, hogy mi is történt Szilveszter éjjel, Budapest egyik belvárosi clubjában.

happy_new_year_da_by_tha_x-datqt2k.jpg

Szilveszter napján, mint sokan mások, én is csapatni indultam a fővárosba. Egyik barátommal mentem, akivel keresztül vágtunk több ismert, forgalmas helyszínen, majd a Deákon/Erzsébet téren. Az utóbbi rész tele volt, mint mindig, de ezúttal lépni se nagyon lehetett a hatalmasra nőtt csürhének köszönhetően. Láttunk ott fiatalokat, öregeket, családokat, magyarokat, külföldieket, alkoholistákat, csöveseket, kereskedőket, néptáncosokat stb. egyszóval találkoztunk mindenkivel, kivéve a kurvákkal. Igaz ekkor még csak 21 óra magasságában járhatott az idő, de akkor is furcsának találtuk, hogy egészen odáig, jó ha belefutottunk 2-be, a mindenféle ribancról ismert Deákon meg valamiért 1-be sem.

Megérkeztünk a club elé. Még az odavezető úton és a diszkó környékén sem nagyon találtunk 1 kurvát sem, pedig más bulihelyek is vannak azon a területen. Érdekes módon, ahogy beálltunk a sorba, 5 kurvát is láttunk egyetlen perc leforgása alatt! Nem sokkal később beléptünk a klubba. A helyszín 1, a külföldiek által baszottul felkapott szórakozóhely.

Itt bent aztán már jóval nagyobb mértékben fordultak elő luvnyák, pedig még el sem kezdődött igazán a buli. Dübörgött a zene és tombolt a multikulti. Egy igazán nemzetközi partynak lehettünk a részesei: voltak itt franciák, olaszok, kínaiak, négerek, arabok, még egy piros turbános migráns is befigyelt, ami azért elég nyomasztó hatást eredményezett még a sokadik pohár után is.

Éjfélig a nők kábé 40% volt kurva. Ez a szám később nagyjából 70%-ra ugrott fel, ami igen csak húzós! A sok szexuális zaklató közül, egy kibaszottul kitűnt a tömegből. Na nem annyira a ribancos cucca (azzal csak elvegyült), hanem a viselkedése miatt. Egy szőke csajról van szó, aki szinte végig a tánctéren tekergett. Kezdetben még 1 palival nyomult, de a buli vége fele (az utsó pár órában) már majdnem minden csávóra rápörgött, és persze betalált engem is! Megállás nélkül tette magát mindenkinek, de ennél többet nem engedett senkinek. Leginkább 3 négerre hajtott, de ők is leszarták a picsába, miután látták, hogy csak szopatja a palikat. Ráment még tőle alacsonyabb férfiakra is, ami arra utalhat, hogy nem feltétlenül a kinézet alapján választott magának áldozatokat, hanem kizárólag a hatásvadászat érdekelte.

Amikor nem sétált oda a palikhoz, akkor látványosan, a közönség megmaradt tagjai előtt ribanckodott, pózolt és égette magát. Aki fel akarta szednim azt a csaj elhajtotta, eltolta magától, vagy leköpte az italával. A szőke picsa nem beszélt sokat, csak angolul 1 keveset. Állítólag orosz származású volt.

A sztori vége ismeretlen, de valószínűleg senki nem vitte haza, mivel láthatóan csak játszani akart a férfiakkal. Azt élvezte ha húzhatja az agyukat, ha felizgathatja őket, de ennél többet nem volt hajlandó adni nekik.

Tehát a csaj egy 100%-ig eredeti szűzkurva volt!

Kép forrása: itt

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2612089493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2017.01.02. 00:02:11

"1szóval találkoztunk mindenkivel, kivéve a kurvákkal."

Biztos még dolgoztak valahol. ;-)

szuperpocok 2017.01.03. 19:37:07

Eszetekbe ne jusson szórakozóhelyekre járni.
Az egész konstrukció csak a nőknek jó, meg a férfiak csekély 10%-nak...

Figy L M 1 ideYEeeah 2017.01.03. 23:39:35

@The Cortez: Milyen kurva már az amelyik nem tudja magát meghívatni? :-)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása