Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. december 28. 05:24 - The Cortez

Válasz egy mangina okoskodására

Napvilágot látott 1 tipikus szexista, férfiellenes baromsághalmaz december 23-án, a Style.hu című weboldalon. Karácsonyra való tekintettel nem írtam meg a posztot, de ami késik az nem múlik! Valószínű, hogy kamu az egész cikk– vagyis nem 1 bizonyos férfitől származnak a gondolatok, de az írás férfiutáló mivoltán ez mit sem változtat. Ha ilyen és ehhez hasonló hülyeségek megjelenhetnek a férfiakról a nyilvánosság előtt, akkor Én nyugodtan reagálhatok rájuk.

fuck_off_by_traenen.jpg

  „Régen, úgy a nyolcvanas-kilencvenes években még ott volt a férfiakban a lelkesedés, a lendület, az erő, az elhatározás és a kitartás, hogy férfiak legyenek”

Az még 1 merőben más világ volt. Akkor még nem folyt a csapból is a feminizmus, akkor még jóval nagyobb arányban fordultak elő a Normális Nők, akkor még nem volt kiábrándulva az egész ország. De sok férfi mindezek ellenére is férfi maradt!

„Ott volt a vágy, hogy a nők férfinak nézzék és férfiként kezeljék őket, és megvolt a férfiakban is a vágy, hogy eszerint viselkedjenek, hogy megmutassák mit tudnak, hogy odategyék magukat.”

Ezek a mai napig meg vannak bennük. Ha nem tudnád, ezek a dolgok erősen hozzátartoznak a palik természetéhez. Szóval meg van bennük a vágy, tesznek is érte, más kérdés, hogy ezt a nők általában magasról leszarják, így hát nem meglepő, ha sok srác belefárad az egészbe. Tehát ha passzivitást látsz, akkor azért inkább a nőket okoljad!

„És leginkább ott volt a vágy, hogy gyönyört okozzanak a nőnek és maguknak”

Ez is ugyanúgy meg van a legtöbb férfiban, de honnan tudod ennyire, hogy nem? Tartod a gyertyát a hálószobákban, vagy sok picsát ismersz, akik teletömik a fejedet a hülyeségeikkel?

„Nem látom a tüzet, a harcost a tekintetekben.”

Ezen ne csodálkozz! A nők, a feminizmus, a kék pirulás hazugságok, a társadalom ostobábbik fele, a rendszer és a kiábrándultság megviselte őket.

„Nem látom, hogy megfordulnának egy nő után, hogy elismerően néznének egy csinos nőre, szóval, hogy bármi jelét mutatnák annak, hogy megmozdulnak bennük az ösztönök, a férfiasság”

Kibaszott nagy terror vár a nem alfákra, ha ezek közül ha bármit megtesznek. Nálunk egyelőre csak hiszti és verbális erőszak, de Amerikában feljelentés, szexuális zaklatónak való kikiáltás, lesittelés jár érte. Egyébként, ha állandóan a férfiakat lesed az utcán, akkor te se nagyon gerjedhetsz a nőkre.

„Mintha teljesen közömbösek lennének a női nem iránt,”

Ez a fentebb taglalt dolgok eredménye. Másrészt létezik 1 extravagáns életstílus, amit MGTOW-nak hívnak.

„ami nagy baj, mert ez egyben azt jelenti, hogy a saját férfiasságuk iránt is közömbösek”

Ennek semmi köze a férfiasságukhoz. Ez az állítás valami tipikus kék pirulás, mangina okfejtés lehet. De ha így is van, akkor ez neked miért is fáj?

„Igen, úgy hiszem, igazából nem vágynak a nőkre, s ezt a nők zokon veszik”

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Kurva intelligens ember lehetsz, ha vadidegen emberek bámulásából erre tudsz következtetni. A nők csak azt veszik zokon, ha az alfák nem foglalkoznak velük!

„Férfiként úgy látom, hogy a legtöbb hímneműt semmi se érdekli, még önmaga sem. Megteszi a kötelező dolgokat, elmegy dolgozni és kész”

Mit a faszt kéne még tenniük? Valaki 10-12 órákat gályázik naponta. Nincs ideje mindenkinek férfiellenes elméleteket gyártani egész nap. Különben is mi közöd van hozzá?

„Talán csak arra van kedve, hogy este kiverje magának, de szerintem a férfiak jó része még ehhez is lusta, vagy nincs rá igénye, vagy nem érdekli.”

És ehhez is mi a fasz közöd van? Legközelebb arról okoskodjál, hogy vajon mennyire férfias dolog más palik faszáról, és annak veréséről ábrándozni.

„És ha önmagának nem akar örömöt okozni, ha ehhez nem veszi a fáradságot, miért okozna örömöt egy nőnek?”

Már megint hogy következik az egyik a másikból? Újabb agyhalott mangina elmélet!

„Ezzel pedig az a legnagyobb gond, hogy aki nem képes vagy nem akar egy nőt boldoggá tenni, az a saját férfiasságát ítéli halálra, mert a férfi a nőtől férfi, a nő pedig a férfitól nő!”

És végre kaptunk 1 totál blue pilles, fasisztoid agymenést. Mi tartott idáig? Olvasgass inkább Red Pillt, hogy tudjál is valamit a világról, te igazi férfinak csúfolt mangina!

„Tetszik vagy sem, a férfiak szexuális teljesítőképessége, tisztelet a kivételnek, egyenlő a nullával”

Szóval nem csak nézegeted a pasikat, de baszol is velük? Ehhez megint csak gratulálni tudok. Annak a teljesítménye lehet az érdekes, akinek ekkor pofája van.

„Ezt abból is látom, hogy az ismeretségi körömben a nők jelentős része csak néz, figyelmesen hallgat, mint aki egy másik bolygón él, amikor olyan nőkkel találkozik, akiknek van igazi szexuális életük, és azok történeteit hallgatja”

Már megint agyoniskolázott, sunyi geci módon próbálod a férfiakat hibáztatni. Te vagy egy 13 éves hülye gyerek, vagy 1 komolyan elmeháborodott ember vagy, de a legvalószínűbb az, hogy nem is vagy férfi.

„Az biztos, hogy nem lennék ma nő”

Pedig nagyon úgy tűnik, hogy az vagy. 1-el feljebb már utaltam rá.

 

 Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7512077279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.25. 15:40:29

Ez a Agatha Seymour egy felső-középosztálybeli ribanc, akinek nem kell félve és aggódva gondolnia a holnapra, s így semmi ismerete nincs a dolgozó osztályokról. Így például azokról a férfiakról, akik 1 hét 5 vagy 6 napját végiggürizik a munkahelyükön, utána pedig élni nincs kedvük, mert a meló kiszívta az energiájuk nagy részét. Igen, van az a helyzet, amikor a férfi nem tud az élet minden pillanatában Férfi lenni. Mert már a munkahelyén bizonyítania kell, hogy jó munkaerő, és ez nem kevés energia. Jó példa erre az építőipar, ahol aztán tényleg Férfinak kell lennie a melósnak, hogy megállja a helyét - és amikor tök fáradtan megérkezik a kocsmába, hogy egy kis italozással és beszélgetéssel kiadja magából a feszültséget, már nem ér rá imponálni a nőknek. Beszéltem már olyan szingli asztalossal vagy burkolóval, aki kerek-perec megmondta nekem: nem ér rá csajozni, mert a meló elveszi minden idejét, ami meg marad, azt inkább eltölti otthon meg a kocsmákban. De nézhetünk más munkaterületeket is, mondjuk a vendéglátást - nem egy olyan pincért és szakácsot ismerek, aki a folyamatos melónak köszönhetően a saját feleségére és gyerekére nem tud időt szánni.

Agatha Seymour cikke primitív, ahogy Agatha Seymour maga is primitív. Olvasom: életmód tanácsadó. Hát, kb. annyit is érhetnek a tanácsai, mint ez a cikk!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.26. 00:30:47

@Ahasverus: Így van! A vendéglátós meg jobban jár, ha nincs se családja, se nője.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása