Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. október 16. 02:16 - The Cortez

Miért menő a MGTOW?

Napjaink egyik legcoolabb életstílusa szerencsére egyre népszerűbb, egyre több férfit vonz. De miért kezdi el annyi pali párkapcsolat/házasság helyett, inkább a saját maga útját járni?

 

 

Sok fiatal srác és idősebb férfi választja tudatosan ezt az utat, ami 1 természetes válaszreakció a feminizmusnak, a modern nőknek, és a társadalomnak. De csomóan még nem is hallottak a kifejezésről, miközben már évek óta tagjai a mozgalomnak. Aki még mindig nem tudná, hogy mi is ez a jelenség, mi a filozófia lényege az bővebben itt olvashat róla.

És hogy melyek azok a meghatározó tényezők, amelyek miatt annyira menő és ésszerű alternatíva a MGTOW?

 

Alfa tulajdonság:

 

Az a férfi, aki a maga útját járja a társadalom által kijelölt ösvény helyett, egyedül boldogul, nem szorul rá egyetlen nőre sem, az titkon még a nők szemében is kibaszottul vonzó. Csak a társadalom ostobábbik fele – beleértve a társas kapcsolatban megkeseredett manginákat is – hiszi azt, hogy 1 férfi nő nélkül 1 kurva levest sem bír megmelegíteni magának. 10-ből 2 pali biztos ilyen, de a többség talpraesett, és feltalálja magát, még akkor is, ha a rosszindulatú tömeg ezt elhallgatja.

 

LNkultúra:

 

Az ellenkultúrális, underground mozgalmak általában menőnek számítanak, és jó esetben hatalmas igazságokra világítanak rá. Anno a feminizmus is ilyesmi volt, de ma az antifeminizmus és a MGTOW ilyen.

 

Szabadság:

 

Akkor vagy teljesen szabad ember, ha se nőd, se gyereked sincsen. Így szinte azt csinálhatsz amit csak akarsz, és a hobbijaidra is sok időt szentelhetsz. Ha viszont van csajod, vagy családod, akkor kötelezettségeid is vannak!

 

Meló, steksz:

 

Ha nincs nőd, családod, nem randizol, nem csajozol, akkor csak magadért kell dolgoznod. Nem kell hajtanod mint az állat, és nem kell állandóan túlóráznod, ha kevesebb léből is kijössz. Persze ha többet szeretnél, akkor melózhatsz ezerrel, a pénzed akkor is csak a tiéd, így rengeteget tudsz spórolni. Ha meg eleve szarul keresel, akkor a MGTOW-t főleg Neked találták ki.

 

Irreális elvárások:

 

Mivel senki sem születik szuperhősnek, így az elkényeztetett hercegnők irreálisan magas elvárásait 1 férfi sem tudja teljesíteni, még az alfák sem, de nekik elnézik. Érthető, hogy annyi srác megunja ezeket az abszurd feltételeket, és nem kér a valóságtól elrugaszkodott nőszemélyekből.

 

Shit tesztek:

 

Női ösztönök ide vagy oda, teljesen érthető, ha 1 srácnak tele van a fasza a shit tesztekkel. Ismerkedési szakaszban is irritáló, fárasztó tud lenni ez a játszmázás, de 1 társas kapcsolatban egyenesen kiborító! Nem beszélve arról, hogy az ember x idő után már nem is számít rá, így könnyen belebukik.

 

Női rossz tulajdonságok:

 

Nem biztos, hogy 1 férfi a nője hisztizésére és baszogatására kíváncsi, amikor hullafáradtan hazaér a melóból, vagy amikor épp szabadnapos. Sőt, tuti, hogy nem!

 

Félrebaszás:

 

Ma már a nők tömegesen basznak félre. A balfasz mangináknak lehet, hogy megfelel ez a helyzet, de 1 igazi, valamit magára adó férfi nem tűri el, ha átbasszák, és a háta mögött megalázzák!

 

Elkurvulás:

 

Teljesen mind1, hogy 7köznapiról vagy hivatásosról – azon belül pornósról-más szexmunkásról – van-e szó, a legtöbb csaj kurva fiatal korában. Sajnos már egyre több olyan is akad, akiből ki sem néznéd, így meg aztán 1 igazi férfinek kurva nehéz normális párkapcsolatot kialakítani bárkivel is.

 

Hamis nemi  erőszak-vád:

 

Nálunk szerencsére még nincsen annyira elterjedve, de az USA-ban szinte már mindennapos jelenség. Leginkább ennek az alantas hazudozásnak-rágalmazásnak köszönhető a MGTOW 3. szintje, vagyis A rövid távú kapcsolatok elutasítása.

 

Válás:

 

A legtöbb házasság válással végződik, de amelyik nem, az is elbaszódik! Ha gyerekek is vannak, akkor leginkább Ők fognak rábaszni. Így hát teljesen felesleges belevágni az egészbe.

 

Kép forrása: itt

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2011812315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperpocok 2017.01.03. 19:14:44

Kicsit ingerült az írás :D

De örülök, hogy van egy új MGTOW blog az éterben ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.04. 20:40:28

@szuperpocok: Annyira azért nem. Hamarosan frissül!

Ezen kívül 2 másik, igazán komoly blog van a szférában, de azok alig akarnak frissülni. Örülök, ha tetszik! :)

Frencsisco 2017.01.14. 18:47:58

Nem kaptátok meg még a "rohadt .uzi" elnevezést? (Minden támadó jelleg nélkül kérdezem.) Mert, hát, azért valljuk be őszintén, hogy a szexről teljesen lemondani annyira nem férfias dolog. Sőt!

Szóval most latens homokos gyűlése vagytok, vagy egy 18-19 éves értelmi színvonalánál jobban fogalmazni nem tudó X éves, nők által kitaszított, elkeseredett hímneműek klubja? (Ez viszont támadó jellegű volt.)

Tényleg érdekelne a válaszotok, hogy valami párbeszéd kialakulhasson, szóval légyszi' ne moderáljatok...

Férfi, 26, buzi

Ui.: Esetleg aszexuálisok klubja?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.17. 20:41:46

@Frencsisco: Általában a primitívebb emberek (beleértve a manginákat) buzizzák le a MGTOW-kat. De a primitív emberek véleménye nem releváns.

„Mert, hát, azért valljuk be őszintén, hogy a szexről teljesen lemondani annyira nem férfias dolog. Sőt!”

Ki mondta, hogy lemondunk? Nem minden MGTOW határolódik el a szextől. Sőt!

„Szóval most latens homokos gyűlése vagytok”

Nem, bár biztos vannak maguk útját járó buzik is.

„vagy egy 18-19 éves értelmi színvonalánál jobban fogalmazni nem tudó X éves, nők által kitaszított, elkeseredett hímneműek klubja?”

Ezt nem tudom honnan a picsából szedted, de nem, bár akadhatnak fogalmazni nem tudó MGTOW-k is.

„ Esetleg aszexuálisok klubja? ”

Fentebb írtam, hogy nem minden MGTOW határolódik el a szextől, így ez sem talált.

Frencsisco 2017.01.18. 00:08:04

"Ki mondta, hogy lemondunk?"

A legelső linkeden - bár más oldalon található, de releváns tartalommal bír - olvastam az alapelvekről, ahol ilyen szövegek vannak:

"...Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni."

"3. A rövidtávú kapcsolatok elutasítása

Ők azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállani, mint a randizás, az egyéjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni."

Szóval engem ez a rész fogott meg a legjobban: "és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni." ami magyarul annyit tesz, hogy nem is basznak, szopatnak, vagy adj isten: segget basznak; mert hát ha ezeket egy nővel teszik, akkor ki garantálja, hogy a falloszból kilövellt spermát nem fogja egy műfaszra kenni, utána azt meg a pinájába dugni a csaj.

Vagyis, ha a kezdeményezésben vannak ilyen típusú (2. és 3.) férfiak is, akkor igen könnyen egybemosható az összes (különböző típusú), benne résztvevő férfi; ami egyenesen vezet ahhoz a kérdéshez, hogy:

Ők nem érzik jobban magukat egy férfi-férfi kapcsolatban?

Hiszen így biztosan nem fogják egymást gyerekkel sakkban tartani; mindketten hullafáradtan esnek haza, szal nem nyavalyognak egymásnak; baszást sem hárítanak el fejfájás miatt; stb...

Én nem vagyok oda a nőkért (de tisztelem őket, mint minden embert, aki megérdemli), mint írtam, de ez a kezdeményezés nem egészen kristálytiszta. Sokkal inkább egy tükrözése (nem trükközés!) a "vérpicsa" feminista mozgalmaknak.

Amúgy arra nem gondoltatok, hogy a "nőktől távol tartom magam" hozzáállással ti magatok is segítitek azt, amit a feminista mozgalmak legnagyobb negatív hozadékának tartotok, vagyis a családalapítás megakadályozását?

Az okos hetero, vagy biszex, de házasodni akaró férfi egy dolgot tehet: szerződést ír. Amelyik csaj ebbe nem megy bele, azt dobni és jöhet egy olyan, amelyik felfogja, hogy ez közös érdek, hiszen bármi, bármelyik fél oldaláról adódhat egy házasság alatt. Minden másra ott a Durex spermiciddel. (Igazán zűrös picsába még kólát is önthetsz, hogy ne essen teherbe.) Problem megoldva. Nem?

Ha már a férfi okosabb (?), akkor nem tükrözni kéne a női mozgalmak alap faszságait, hanem okosan túljárni a picsák eszén. Amúgy meg, én azt tartom, hogy nem minden nő (és nem is minden férfi) alkalmas családalapításra. Csak hát manapság ez jobban kiütközik a nagy szabadság miatt, míg régebben ezek a feszültségek rejtve maradtak a külső, társadalmi elvárások nyomása miatt. Régebben belementek a szar házzasság-vallás (nem válás)-halál szentháromságba az ifjú párok, manapság meg csak baszik mindenki.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.18. 16:09:39

@Frencsisco:
„ami magyarul annyit tesz, hogy nem is basznak, szopatnak”

Még nem frissítettem a cikket, de majd benne lesz a hamis nemi erőszak-vád téma is. Tehát nem csak azért kerülik sokan a szexet, mert a csaj magába juttatja valahogy a spermát, hanem hazudoznak is, ha éppen úgy tartja kedvük. De írtam, nem minden MGTOW utasítja el!

„akkor igen könnyen egybemosható az összes (különböző típusú), benne résztvevő férfi;”

4 szint van. Az az 1 mondat, amin kiakadtál, az szerintem csak túlzás akart lenni.

„Ők nem érzik jobban magukat egy férfi-férfi kapcsolatban?”

Tudom, hogy örülnél neki, de miért kell minden áron belemagyarázni a buziságot mindenbe? Írtad, hogy ha 1 férfi nem kívánja a szexet, akkor lehet, hogy buzi? Ez hogy a picsába következik ebből? Legfeljebb aszexualitással lehet vádolni.

„ Sokkal inkább egy tükrözése (nem trükközés!) a "vérpicsa" feminista mozgalmaknak.”

Még mindig csak válaszreakció. Hatása a vérpicsa feminista mozgalmaknak. Ha nem tetszik, akkor náluk reklamálj!

„Amúgy arra nem gondoltatok, hogy a "nőktől távol tartom magam" hozzáállással ti magatok is segítitek azt, amit a feminista mozgalmak legnagyobb negatív hozadékának tartotok, vagyis a családalapítás megakadályozását?”

Nem. Családalapítás meg úgy nem megy, hogy közben feministák hozzák a törvényeket, meg mindenfélét összehazudoznak rólunk.

„Az okos hetero, vagy biszex, de házasodni akaró férfi egy dolgot tehet: szerződést ír”

Ha már annyira házasodni akar, akkor ez kéne, hogy legyen a minimum.

„akkor nem tükrözni kéne a női mozgalmak alap faszságait, hanem okosan túljárni a picsák eszén”

Írtam, nem tükrözzük. Az a piros pirulás MGTOW, aki csak baszni akar a picsákkal, az általában túl is jár az eszükön

„nem minden nő (és nem is minden férfi) alkalmas családalapításra”

Ez így igaz! Az is 1 társadalmi probléma, hogy jelenleg minden hülye gyereket csinálhat.

„Régebben belementek a szar házzasság-vallás (nem válás)-halál szentháromságba az ifjú párok, manapság meg csak baszik mindenki.”

Basznak, de az a röhej, hogy sokan ma is belemennek a házasságba a modern jogi körülmények ellenére is.

Frencsisco 2017.01.18. 22:09:06

Köszönöm a válaszokat, bár semmivel sem lettem jobban képben, mint eddig. Lehet én nem akarom direkt megérteni azokat a válaszokat, amik ugyanazok, amik a cikkben vannak. A cikkben pedig olyan válaszok vannak, amik nagyon sok mindent leegyszerűsítve, kiforgatva, elhallgatva akarnak önigazolást adni a bennük igazságot felfedezőkben.

Szerintem jobb lenne belátni, hogy mindkét nem oldalán vannak idióták, és igazából felesleges másban keresni a hibát.

Mielőtt teljesen elköszönnék, légy szíves válaszolj az alábbi kérdéseimre:

1) A mai férfiak (illetve még fiúk is /16+/) teljes mértékben elszenvedői valaminek, amit csak a nők okoztak/nak?

2) Mit csináljon az a férfi, aki olyan nőt szeretne maga mellé, akit szeretni tud, és jól érzi magát vele?

3) Mit csináljon az a férfi, aki családot szeretne egy vele egykorú nőtől?

4) Mit csináljon az a mai, modern apa, aki fiát szeretné férfivé nevelni?

5) Mit csináljon az a mai, modern apa, aki lányát szeretné igazi nővé nevelni?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.01.19. 20:02:40

@Frencsisco:
„Köszönöm a válaszokat”

Szívesen!

„Lehet én nem akarom direkt megérteni azokat a válaszokat, amik ugyanazok, amik a cikkben vannak”

Lehetséges. Ez jellemző erre az országra.

„nagyon sok mindent leegyszerűsítve, kiforgatva, elhallgatva akarnak önigazolást adni”

Leegyszerűsítve? Inkább úgy előadva, hogy még a leghülyébb is megértse. Kiforgatva semmi sincs benne. Mi van kiforgatva? Elhallgatás meg főleg nincsen. Vagyis de. A társadalom ugyanis rengeteg dolgot elhallgat a férfiak elől, én csak feltártam az igazságokat.

„mindkét nem oldalán vannak idióták, és igazából felesleges másban keresni a hibát.”

Vannak, de sajnos nem 1-2 ilyen tag akad. Sőt!.

„Mielőtt teljesen elköszönnék”

Szívesen látunk. Főleg akkor, ha továbbra is maradnak az arányok: kevesebb hiszti, több vita.

1) Persze. Legutóbbi posztomban nem említettem, de a Black Pill filozófia nagy részben a modern nők hozzáállásának és stílusának köszönhető.

2) Bízzon a szerencsében! Előny a kiváló emberismeret és a Red Pill!

3) Semmit. Várjon 30-40 éves koráig, és alapítson családot egy fiatalabb nővel. Ezen kívül a 2-es pontban leírtak. Ha meg már meg van a gyerek, akkor mindenképpen 1 apasági vizsgálat.

4) Ismertesse meg vele a Red Pillt és az antifeminizmust! Kertelés nélkül beszéljen neki a nők ösztöneiről, és a világ szarságairól!

5) Ugyanaz, mint 1-el feljebb + ismertesse meg vele a nőies értékeket!

st89 2018.03.17. 01:11:49

Mondjuk mert azt tehetsz amit csak akarsz, arra költheted a pénzed amire csak akarod.
És ha az ember van h 12 órás műszakokat csinál akkor nem hiányzik h a pihenőnapján v nő ugasson h ide menjünk meg oda menjünk, meg fizesd TE !

Hát anyádat azt. Húzz el dolgozni azt költsd a saját pénzed. Ismerek olyan csajt aki lazán hozzám jönne am persze csak azért mert seghülye van 8 osztálya és a kutyának nem kell.
Ja és én 3X annyit keresek mint ő. Nem nem egy számító pénzéhes kurva áááá dehogy.
Szerencsére a diplomás létnek megvan az az előnye h átlátok ezeken a ribancokon.

És még v kinek van pofája azt állítani h a videojáték hülyít. Hát ezerszer inkább megérte játékra költeni sem mint egy idióta picsára. Az Uncharted 2-t , Forza Horizon 2.-t, Wolfenstein: The New Order-t... bármikor elővehetem nem fog rinyálni h jaj ne fáj a fejem hagyjál.... Nincs hiszti szabad vagyok a melón kívül semmilyen helyen nem kell helytállnom. Tudok délután 2-ig aludni.

Egy 3 gyerekes ismerősömnek még egy kurva telefonra sem futja. És a felesége úgy rángatja mint valami bábot. Szerencsétlen hülye. Egy másiknak meg jól leordította a fejét a nője ezzel h "Azért vettünk új tv-t h te Yutobozhass. " ! Fuuuu de jó. Annyira imádnám én is v ki beleugatna h mér veszek új GPU-t. Közös bankszámla és társai. Kösz de nem.

Teslanak volt esze és inkább hagyta ezt a franca és milyen jól járt. Csak a világ egyik legnagyobb féltalálójának tartják.

Szal legyen eszetek hagyjátok a kapcsolatosdit a faszba. Ha baszni kell meg ott vannak a kurvák 1 telefon az egész. Na hosszú hasznos életet.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.03.17. 19:09:08

@st89: Így beszél 1 igazi férfi. kár, hogy a manginák, a blue pill nácik, meg a hülyébb nők ebből semmit sem fognak fel.

„Szerencsére a diplomás létnek megvan az az előnye h átlátok ezeken a ribancokon.”

Nem. Ez még a diplomás férfiak között is nagyon ritka.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása