Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2016. október 02. 03:14 - The Cortez

Áldozathibáztatás

 Az „áldozathibáztatás” 1 másik tipikus feminista ütőkártya. Általában a nemi erőszak kapcsán szokták hangoztatni, hogy ellehetetlenítsék a nők felelősségéről szóló vitát. Viszont a helyzet az, hogy a Valóságban rengeteg témában nyilvánul meg áldozathibáztatás, ami döntő részben ismét a férfiakat sújtja. Persze a feministák erről sem hajlandóak tudomást venni.

 

 

Először is tudni kell, hogy az a jelenség, amit a feminácik áldozathibáztatásnak neveznek, sok bűncselekményfajtánál jelen van. Mind2 nem esetében előveszik az áldozatot, ha mondjuk ellopják a nyilvános helyen hagyott pénztárcáját/telefonját/más értékét. Akkor is, ha nem zárja be az autóját, és azt elkötik, vagy ha nyitva felejti lakásának ajtaját, és azon keresztül lazán besétálnak a betörők. Eleve kurva szar érzés, ha az embert lebasszák a figyelmetlenségéért, főleg akkor, ha máskor amúgy odafigyel mindenre, de nyilván úgy a legszarabb, ha előtte még valami köcsög meg is károsítja az illetőt. Ettől függetlenül a felelős tulaj tudja jól, hogy vigyáznia kell az értékeire, mint ahogy az épeszű, nem felelőtlen ember is vágja, hogy óvnia kell a saját testi épségét.

 

De melyek azok a témák, amelyek kapcsán a társadalom és a feminácik gátlástalanul hibáztatják a pórul járt férfiakat?

 

Betámadás:

 

Ha egy férfit kirabolnak vagy megvernek az utcán, „az mindenképpen az Ő hibája, mi a faszért nem védte meg magát férfi létére?” Az már senkit nem érdekel, hogy az elkövető mondjuk 5x nagyobb, erősebb, harc képzettebb volt-e, mint az áldozat, vagy volt-e nála fegyver, vagy csoportosan követte-e el a bűncselekményt.

 

CSBE/PBE:

 

Azt tudjuk, hogy gyakran a férfi az áldozat, de erről általában kussol a média, a társadalom 1 része, és az összes femináci is. De ha esetleg az utóbbi 2 csoport mégis beszél róla, akkor közben pszichopata módon kiröhögik, és férfiatlan lúzernek hívják a szerencsétlent, majd annyit böfögnek oda a végére: „megérdemelte/biztos megérdemelte”. Pedig máskor azt rikácsolják, hogy „csak a férfi lehet az elkövető...a férfi alapjáraton 1 erőszakos, szadista állat”.

A bántalmazott palik a többség reakciója miatt, sem ismerősökhöz, sem hatóságokhoz nem mernek fordulni, mivel azok is körberöhögik Őket. És csak a női áldozatok vannak kiszolgáltatott helyzetben, mi?

 

Bántalmazás:

 

Ha nő bántalmaz férfit családon és párkapcsolaton kívül, akkor is ugyanaz a helyzet, mint 1-el feljebb. Ezek a híres videók tökéletesen bemutatják ezt a jelenséget, és a szociopata társadalom reakcióit.

 

Válás:

 

Nem elég, hogy elbaszódott a csávó házassága, még az élete további része is tönkre van téve: fizetheti éveken keresztül az asszony- és gyerektartást, csak kurva ritkán, de az is lehet, hogy soha nem fogja látni a kölykeit. Ettől az egésztől nyilvánvalóan depressziós, de ez már a kutyát sem érdekli. Támogatás és segítségnyújtás helyett jönnek a feminácik, és a társadalom agy-halottabbik részének a tagjai, majd közösen jó nagyot rúgnak a tönkretett áldozatba: „Megérdemelteeee, biztos szar férj volt, mé nem vót jobb apa?”

 

Félrebaszás:

 

Ugyanaz, mint 1-el feljebb. Nem elég, hogy az a kurva, akit a nőjének hit átbaszta, és a háta mögött megalázta, még a csőcseléknek is van pofája beleugatni a kudarcába, felelőssé tenni úgy, hogy semmit nem tud róla és a kapcsolatáról: „Megérdemelteeee, Ő a hibás, mé nem tudta megtartani a nőjét, biztos 1 érzéketlen fasz volt, meg féltékeeeeny, meg szarul baszott, meg nem kommunikált, csak a meccset nézte sörrel a kezében”. Akármelyik fél a hűtlen, a társadalom ostobábbik fele a férfit hibáztatja!

 

Kirúgás:

 

Ha 1 férfit kibasznak a melóhelyéről, akkor a tudatlan tömeg a férfit teszi felelőssé, mondván, hogy biztos szarul végezte a munkáját, vagy pedig más súlyos problémák voltak vele. Nem is feltételezik, hogy mondjuk köcsög lehetett a főnök, kollégák kavartak be neki, vagy Valakinek a Valakijét tették az Ő helyére stb.

 

Kevés fizetés:

 

Az ország nagy része imádja reggeltől estig a politikusokat, de főleg az éppen hatalmon lévő kormányt kurva anyázni. Mindenért, így a dolgozók alacsony fizetéséért is. Érdekes módon, ha szóba kerül bizonyos férfiak nem túl magas keresete, akkor a társadalom ostobábbik fele gyakran eljátssza az amnéziást, elfelejti fikázni a politikát, úgy tesz, mintha kizárólag geci jól fizető állások lennének az államban – csak azért mert Ő jól keres –, és magas lóról osztja az észt a szarabb anyagi helyzetben lévő paliknak.

 

 

Ezt a listát is lehetne a végtelenségig sorolni. A poszt bármikor frissülhet!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2311759383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IgazságotMindenkinek 2016.10.20. 12:05:19

Amikor a tanárok gyerekeket vernek az iskolában, majd azt mondják hogy a gyerek megérdemelte a bántalmazást, az is áldozathibáztatás.
tanarokbunei.blog.hu/
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása